Super Κική: Η εξομολόγηση για την βαριά κατάθλιψη – «Νιώθω ότι είμαι κάτω από μία ταφόπλακα»

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Super Κική το βράδυ της Δευτέρας. Η γνωστή influncer αποκάλυψε ότι πάσχει από βαριά κατάθλιψη.

Σε μία σειρά από stories που δημοσίευσε στο Instagram, η Super Κική μίλησε για την ψυχολογική της κατάσταση εξηγώντας πως τα τελευταία δυόμισι χρόνια έχει επιδεινωθεί. Έτσι πήρε την απόφαση να επισκεφτεί τον ψυχοθεραπευτή της για τρίτη φορά στη ζωή της.

«Σήμερα θα πάω για τρίτη φορά στη ζωή μου στον ψυχίατρο. Η τελευταία φορά που πήγα ήταν στα 21. Είχα βγει κομπλέ όσες φορές είχα πάει γιατί απλά χρειαζόμουν ψυχοθεραπεία. Αυτή τη φορά όμως, που μίλησα και με τον ψυχοθεραπευτή μου, 99,9% πάσχω από βαριά κατάθλιψη. Το νιώθω κι εγώ. Δεν πολυφαίνεται γιατί έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία στη ζωή μου οπότε κάπως “μπαλώνεται” με το λέγειν μου, κάνω τον άλλον να νομίζει ότι είμαι πολύ καλά. Είμαι πολύ καλή στις συμβουλές, ξέρω τη θεωρία δηλαδή τέλεια. Γι’ αυτό είμαι κάπως αγχωμένη. Ξέρω ότι μάλλον θα χρειαστεί αγωγή, δεν είναι σίγουρο κιόλας, αλλά λογικά ναι. Παρόλα αυτά, χαίρομαι γιατί έχω κάνει την κίνηση γιατί έχω σκάσει και θέλω να φύγει όλο αυτό το πράγμα από πάνω μου. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου και δεν στο λέω για να μου πεις μπράβο, αλλά για το κάνεις και εσύ και να μη νιώθεις ταμπού» αναφέρει η Super Κική στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Έχω περάσει διάφορες δοκιμασίες στη ζωή μου, αλλά τα τελευταία 2μιση χρόνια είναι πολύ διαφορετική η ζωή μου. Παλιά ελεγχόταν τώρα δεν ελέγχεται. Πάρα πολλή πληροφορία, κόσμος, γίνανε και διάφορα πράγματα… Μάλλον είμαι πολύ καλή για αυτόν τον κόσμο, όσο περίεργο και αν ακούγεται, έτσι θεωρώ εγώ και με έπνιξε όλο αυτό. Νιώθω ότι είμαι κάτω από μία ταφόπλακα ολοζώντανη και υποφέρω. Νιωθω ότι μου πετάνε πέτρες αλλά εγώ θέλω να χτίσω κάστρα με αυτές τις πέτρες. Δεν υπάρχει περίπτωση, το έχω βάλει πείσμα να έρθω στα ίσια μου» πρόσθεσε.

«Εμένα το πρόβλημα μου είναι η ανθρωπότητα, το πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος ή πόσο κακός, είτε από μηνύματα, είτε από κοντινούς μου, είτε από περαστικούς, εμένα αυτό με φθείρει. Δεν το χωράει το μυαλό μου, δεν διανοούμαι πόσο κακός μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος. Γι’ αυτό όταν λυπάμαι, λυπάμαι επί δέκα και όταν χαίρομαι, χαίρομαι πολύ λιγότερο από όσο ένας κανονικός άνθρωπος. Η αγωγή δεν είναι κακό πράγμα, επιστήμονες άνθρωποι την έχουν βγάλει. Δεν θα γίνω φυτό, υπάρχουν διαφόρων ειδών αγωγές» είπε χαρακτηριστικά η Super Κική.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ