Δύσκολες ώρες για την Super Κική – Ανακοίνωσε στο Instagram ότι απέβαλε

Δύσκολες ώρες για την Super Κική. Η γνωστή influencer έκανε γνωστό δημοσίως την Πέμπτη (28/7) πως έχασε το παιδί που περίμενε. 

Συγκεκριμένα, η Super Κική με στόρι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στους follower της ότι απέβαλε, ενώ ζήτησε από τους φίλους και τους γνωστούς της να μην ασχοληθούν ούτε στο ελάχιστο με αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη, αφού θα προτιμούσε να περάσει απαρατήρητη λόγω της επιβαρυμένης ψυχολογικής της κατάστασης. “Ίσως καταφέρω μια μέρα να πω τι βιώνω τόσο καιρό, αλλά ακόμα δεν είμαι έτοιμη”, εξομολογείται, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της.

Ακολουθεί το InstaStory που έκανε η Super Κική

“Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλα αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση “κάθε εμπόδιο για καλό”.

Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό, θα κάνω ένα διάλλειμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη.

Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου”, αναφέρει στη δημοσίευσή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ