«Super Κατερίνα»: Έξαλλο το πάνελ με αντίπαλη πρωινή εκπομπή – ΒΙΝΤΕΟ

Την Μαρία Σολωμού συνάντησε η κάμερα της “Super Κατερίνα” και ρεπόρτερ της εκπομπής “Το Πρωινό“, την ώρα που η ηθοποιός αποχωρούσε από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο “Στούντιο 4” και η συνύπαρξη αυτή δεν έφερε θετικά αποτελέσματα.

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην πρωϊνή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha, καθ’ όλη την διάρκεια των δηλώσεων της ηθοποιού, φαίνεται το χέρι του δημοσιογράφου της εκπομπής “Το Πρωϊνό”, Γρηγόρη Μπάκα, ο οποίος τραβάει βίντεο με το κινητό του. Αυτό το γεγονός ενόχλησε τόσο την Κατερίνα Καινούργιου, όσο και τους συνεργάτες της, οι οποίοι και το σχολίασαν.

Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Να κάνω μια ερώτηση εγώ πριν αρχίσουμε. Η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte είχαν και άνθρωπο μαζί τους που τους τραβούσε βίντεο με κινητό; Δεν έχω καταλάβει. Βλέπω ένα χέρι με ένα κινητό να τραβάει».

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Παιδιά, ο Γρηγόρης είναι. Ο Γρηγόρης Μπάκας είναι! Είναι άλλο κανάλι».

Κατερίνα Καινούργιου: «Παιδιά, συγγνώμη. Τον Γρηγόρη τον συμπαθώ πάρα πολύ αλλά για ποιο λόγο; Αν ήμουν οπερατέρ, δεν θα μου άρεσε αυτό που βλέπω. Δεν ξέρω».

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά να τραβάει με κινητό τώρα εντάξει άστο! Τι να πεις».

Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Εκεί είναι το θέμα. Όταν οι τεχνικοί έχουν βγάλει συγκεκριμένα πράγματα που έχουν ειπωθεί και απαγορεύεται οι δημοσιογράφοι να τραβάνε με κινητό, γιατί ουσιαστικά ακυρώνουμε τη δουλειά των τεχνικών, των οπερατέρ και των ηχοληπτών. Δεν μπορούμε, εδώ πρέπει να είμαστε κομμουνιστές!».

Κατερίνα Καινούργιου: «Εμένα αυτό με το κινητό δεν μου φάνηκε αστείο. Μου φάνηκε πολύ σοβαρό! Αλλά δεν θα το σχολιάσουμε τώρα και δεν φταίει και ο Γρηγόρης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ