Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα πρώτα λόγια της συζύγου του – «Πάντα με θαύμαζε σαν γυναίκα»

Τις πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Φλωρινιώτη, έκανε η Μάχη Φλωρινιώτη, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Μας ήρθε ξαφνικό γιατί δεν περιμέναμε να επιδεινωθεί τόσο πολύ η κατάστασή του. Ήταν στο νοσοκομείο, είχε μπει από την Πέμπτη. Είχε χαμηλό οξυγόνο και επειδή εγώ είχα φοβηθεί, τον πήγα. Δεν περιμέναμε όμως αυτή την κατάληξη» είπε αρχικά η σύζυγος του τραγουδιστή.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει ο Γιάννης στο νοσοκομείο, σε πέντε νοσοκομεία έχει πάει. Και Θεσσαλονίκη και Κύπρο κι άλλη φορά στην Αθήνα κι έφυγε από ανακοπή. Μας έπιασε απροετοίμαστους και εμένα και τα παιδιά του. Έχω κάνει τρία παιδιά, ζήσαμε πολλά χρόνια μαζί με τα πάνω μας και με τα κάτω μας», συνέχισε, συγκινημένη.

Μιλώντας για την κοινή ζωή τους ανέφερε: «Τον περισσότερο καιρό ήμουν δίπλα του. Με τις ωραίες αναμνήσεις και με κάποιες άσχημες αναμνήσεις, αλλά εντάξει αυτό συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες . Έχω κρατήσει ότι πάντοτε με θαύμαζε σαν γυναίκα, δεν με μείωνε ποτέ σαν γυναίκα. Η ωραιότερη γυναίκα να ήταν δίπλα του, έλεγε ότι εγώ είμαι η καλύτερη. Ποτέ δεν είχε να πει κάτι κακό για κανέναν, άνθρωποι που ξέχασαν τι είχε προσφέρει ο Γιάννης σε αυτούς… δεν κρατούσε κακία ποτέ. Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση τα παιδιά του. Δεν θέλουν να το πιστέψουν, βασικά δεν το πιστεύουν αυτό που συνέβη. Η ζωή παίζει παιχνίδια…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ