Στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ η Νικόλ Κίντμαν

Η Νικόλ Κίντμαν πιστεύει ότι είναι καιρός οι Αμερικανοί να υποστηρίξουν τον εν αναμονή πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Η ηθοποιός, που γεννήθηκε στη Χαβάη και μεγάλωσε στην Αυστραλία, δήλωσε ότι είναι καιρός οι Αμερικανοί να προχωρήσουν και να αποδεχθούν το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

«Ο Τραμπ έχει πλέον εκλεγεί και εμείς, ως χώρα, πρέπει να στηρίξουμε οποιονδήποτε είναι πρόεδρος», δήλωσε η πρωταγωνίστρια που έχει διπλή υπηκοότητα -αμερικανική και αυστραλέζικη- περπατώντας πάνω στο κόκκινο χαλί για την προώθηση της νέας της ταινίας «Lion».

Η ηθοποιός, που ζει στο Νάσβιλ μαζί με τον σύζυγό της και σταρ της κάντρι μουσικής Κιθ ‘Ερμπαν, πρόσθεσε «Σε αυτό βασίζεται η χώρα».

Η άποψη της Κίντμαν διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από αυτήν των περισσοτέρων συναδέλφων της στο Χόλιγουντ. Πολύ πρόσφατα η Μέριλ Στριπ αποδοκίμασε τον Τραμπ στην ομιλία της αμέσως μετά τη βράβευσή της με μια Χρυσή Σφαίρα για την προσφορά της στον κινηματογράφο, μια ομιλία που καταχειροκροτήθηκε από πολλές διασημότητες.

Ωστόσο, υπάρχουν αστέρες που επικρίνουν τους συναδέλφους τους για πολιτικές δηλώσεις που κάνουν με στόμφο. Ο σταρ της κάντρι Τράβις Τριτ έγραψε στο Twitter στις αρχές της εβδoμάδας: «Aν έχετε θαυμαστές που σέβονται αρκετά το ταλέντο σας ώστε να πληρώνουν πολλά λεφτά για να το θαυμάζουν, ας είστε ευγνώμονες και ας αρκεστείτε σε αυτό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ποιος σούπερ σταρ ήταν το “δώρο” της Τζένιφερ Λόπεζ στην ξαδέρφη της – ΒΙΝΤΕΟ

Ποιος διάσημος τραγουδιστής ψήφισε Αντετοκούνμπο για το all-star game του ΝΒΑ – ΦΩΤΟ

Διάσημη ηθοποιός θέλει να γυρίσει αισθησιακές ταινίες για γυναίκες

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ