Στέλλα Γιαμπουρά: Δεν έχω σκεφτεί να κάνω κατάψυξη ωαρίων γιατί πιστεύω στον Θεό

Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time παραχώρησε η Στέλλα Γιαμπουρά. Μεταξύ άλλων το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και εξήγησε τον λόγο που δεν έχει σκεφτεί να κάνει κατάψυξη ωαρίων.

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;

Έχω ρίξει όλο το βάρος στα επαγγελματικά μου, είμαι σε μια πολύ δημιουργική φάση και κοιτάω το επόμενο βήμα, που θα με πάει πιο μπροστά. Είμαι ελεύθερη. Τον προσωπικό μου χρόνο τον αφιερώνω στις φίλες μου και στη δουλειά μου.

Θέλεις να ερωτευτείς;

Ναι, ο έρωτας είναι πολύ όμορφο πράγμα. Είναι ωραίο και να αγαπάμε και να ερωτευόμαστε…

Θα έκανες κατάψυξη ωαρίων;

Δεν είναι κάτι που το έχω σκεφτεί ποτέ, γιατί πιστεύω στον Θεό και αν είναι τυχερό να γίνει, θα γίνει. Δεν κυνηγάω τα πράγματα. Τα αφήνω να έρθουν αυτά σε μένα. Όταν χωρίζω, ας πούμε, δεν βγαίνω έξω να κυνηγάω κάποιο σύντροφο. Μου αρέσει τα πράγματα να έρχονται μόνα τους.

Πιστεύεις στον Θεό;

Πιστεύω πολύ, θεωρώ ότι αυτή είναι η δύναμή μου. Έχω εμπιστοσύνη στον Θεό και πιστεύω πως ό,τι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο και γι’ αυτό δεν έχω «απασχολήσει» την κατάθλιψη…

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα;

Θα ήθελα να είναι καλός άνθρωπος και θα ήθελα να με αγαπάει, αυτά είναι τα βασικά για μένα.

Σου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου;

Ναι, μου έχουν κάνει πρόταση γάμου. Είχα πει «ναι», αλλά τελικά δεν προχώρησε. Τότε στενοχωρήθηκα, αλλά δεν μένω στα προβλήματα, τα ξεπερνάω και κοιτάω μπροστά.

Σ’ έχουν απατήσει ποτέ;

Δεν έχω μάθει κάτι…

Εσύ έχεις απατήσει;

Όχι. Είμαι πιστός άνθρωπος, τόσο στα προσωπικά μου όσο και στις φιλίες μου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ