Στέλλα Γιαμπουρά: «Θεωρώ ότι δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι»

Συνέντευξη στο “Ποιος είναι πρωϊνιάτικα;” έδωσε συνέντευξη η Στέλλα Γιαμπουρά. Η ηθοποιός και μοντέλο μεταξύ άλλων μίλησε για το πως ξεκίνησε στην υποκριτική αλλά και στο μόντελινγκ.

Όπως είπε την ανακάλυψε τυχαία ο Μανούσος Μανουσάκης, σε ηλικία 14 ετών στον δρόμο, καθώς στην γειτονιά της γυριζόταν μία σειρά: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν με τον Μανούσο Μανουσάκη. Με βρήκε τυχαία στον δρόμο, γυριζόταν μία σειρά στην γειτονιά μου και έτσι ξεκίνησα την πρώτη μου δουλειά. Από 14χρονών μπήκα στον χώρο, αλλά από τα 18 ξεκίνησα πιο επαγγελματικά». Ενώ για το πως μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ, η ίδια αποκάλυψε πως έκανε χορό στην σχολή της Μαρίας Ιωαννίδου Γερμανού και στο από πάνω όροφο είχε σχολή μανεκέν η Κρίστι, η οποία και την έστειλε στα καλλιστεία.

«Τότε τα καλλιστεία είχαν πάρα πολύ δύναμη οπότε την επόμενη ημέρα ήμουν γνωστή. Θεωρώ ότι δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι» ανέφερε η Στέλλα Γιαμπουρά. Μάλιστα το μοντέλο και ηθοποιός δήλωσε ότι έβγαλε χρήματα από το μόντελινγκ, αλλά επειδή δεν είναι φιλοχρήματη, πέρασε καλά και εκείνη και όσοι ήταν δίπλα της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ