Στέφανος Μιχαήλ: Κοπέλα πήρε μια βλεφαρίδα από το πρόσωπό μου και την κράτησε

Συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έδωσε ο Στέφανος Μιχαήλ. Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην ελληνοκυπριακή δραματική σειρά του Ant1 “Μπρούσκο”, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει βιώσει.

Για το ενδεχόμενο να μετακομίσει από την Κύπρο στην Αθήνα, ο ηθοποιός είπε ότι: «Δεν είναι κάτι που θα απέκλεια εντελώς, αλλά δεν είναι και κάτι που θα προτιμούσα. Εγώ είμαι πιο πολύ του τόπου μου, δεν μου αρέσει να ξεβολεύομαι εύκολα».

Αναφερόμενος στον ανταγωνισμό που έχει βιώσει από άνδρες ηθοποιούς, εξήγησε πως: «Όσες φορές ένιωσα ανταγωνισμό από άλλους ηθοποιούς, τραβήχτηκα πίσω. Δηλαδή τους αφήνω, δεν τους ανταγωνίζομαι, γιατί, ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι, τι μπορώ να κάνω και ποιος είναι ο άλλος».

«Πάντα υπήρχαν μηνύματα και πάντα θα υπάρχουν και βίντεο και φωτογραφίες», σημείωσε μιλώντας για το φλερτ που δέχεται στα social media.

Σε ερώτηση για το ποια είναι η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει βιώσει, απάντησε: «Είχαμε μια λιποθυμία παλιά, κάτι κλάματα. Εντάξει είχα και μία περίπτωση στην Ρόδο παλιότερα, όταν μια κοπέλα πήρε μια βλεφαρίδα από το πρόσωπό μου και την κράτησε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ