Στεφανία Γουλιώτη: Το spoiler για τον δεύτερο κύκλο του Maestro – Έρχονται ανατροπές

Η Στεφανία Γουλιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τη Δευτέρα 22 Απριλίου.  Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Maestro, αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά, για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τα social media.

«Έχω ταυτιστεί με την κακία, που δεν θέλω καθόλου, που ευτυχώς τώρα έχει γράψει κάτι σκηνές ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που αν βγω και από αυτόν τον κύκλο σαν την κακιά, δεν ξέρω…», είπε η Στεφανία Γουλιώτη.

Απαντώντας στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για τους λόγους που είπε το «ναι», παρότι έχει αφοσιωθεί περισσότερο στο θέατρο, η ηθοποιός είπε πως δεν δυσκολεύτηκε καθόλου: «Με τον Χριστόφορο είχα εμπιστοσύνη ότι με αυτό που θα γράψει, θα έχω να ασχοληθώ πολύ».

Στη συνέχεια, η Στεφανία Γουλιώτη αναφέρθηκε στον ρόλο της στο Maestro . Οι φανατικοί της σειράς γνωρίζουν πως είναι έγκυος στο παιδί του Ορέστη. «Έμεινε έγκυος με έναν ύπουλο τρόπο. Ο σκοπός είναι να δούμε ότι όλες οι κινήσεις είναι λόγω του τραύματος του παιδιού που έχασε προηγουμένως. Να φωτίσουμε τις αδύναμες πλευρές του χαρακτήρα», πρόσθεσε η ηθοποιός

«Αυτό που εμένα με τράβηξε πολύ στον δεύτερο κύκλο σεναριακά είναι η εμβάθυνση στις σχέσεις», είπε η ηθοποιός σχετικά με το Maestro, ενώ μίλησε και για σημαντικές ανατροπές. «Ακόμη και ανατροπές, θα δεις πως ο τρόπος που γεννάει η Αλεξάνδρα δεν είναι ένας τρόπος που περιμένουμε. Αλλά είναι πραγματικός».

Η ιστορία αγάπης των γονέων της

Η ηθοποιός αποκάλυψε την ιστορία αγάπης των γονέων της. Ο πατέρας της είναι Βολιώτης και η μητέρα της Γαλλίδα. «Οι γονείς μου έχουν μια πολύ όμορφη ιστορία συνάντησης. Επικοινωνούσαν με αλληλογραφία, όπως τον παλιό καλό καιρό. Μετά ο πατέρας μου της ζήτησε να έρθει να τη γνωρίσει από κοντά», ανέφερε η Στεφανία Γουλιώτη.

Σχετικά με τη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο, η Στεφανία Γουλιώτη είπε: «Ήταν πολύ μαγικό το ραβδάκι με το οποίο γίναν τα πράγματα, δεν το έψαξα πολύ. Βλέπω χρόνια τα παιδιά να ταλαιπωρούνται με την απόφαση να οδηγηθούν σε αυτόν τον δρόμο. Για εμένα ήταν πάρα πολύ απλά τα πράγματα. Ίσως ήταν μια διέξοδος ψυχική το θέατρο και πολύ εύκολα βρέθηκα σε έναν χώρο όπου μπορούσα να εκφραστώ και αυτό έγινε μαγικά».

«Ακόμη κι όταν άφησα να αφήσω για λίγο το θέατρο μετά το έβλεπα στον ύπνο μου. Η σχέση μου με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο δεν είχε αυτό το σπίρτο. Κατάλαβα αμέσως τη δυσκολία την πραγματική που έχει το θέατρο» κατέληξε η Στεφανία Γουλιώτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ