Στάθης Σχίζας: Απάντησε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – «Θέλω να πιστεύω πως δεν το εννοούσε έτσι»

Αίσθηση προκάλεσε μία δήλωση που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν από λίγες μέρες. Η influencer και επιχειρηματίας αναφερόμενη στον  Στάθη Σχίζα, είχε σημειώσει ότι: «Δεν τον ήξερε ο κόσμος και έδινα όλο μου το είναι για τον βοηθήσω». Τώρα, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Στάθης Σχίζας έδωσε την δική του απάντηση.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε, ο Στάθης Σχίζας είπε: «Δε νομίζω να το εννοούσε έτσι, θέλω να πιστεύω πως δεν το εννοούσε έτσι. Γιατί έτσι όπως ακούγεται δεν ισχύει κιόλας. Αλλά τι να πω;

Αν νομίζει αυτό να είναι καλά, όλα καλά. Δεν υπάρχει περίπτωση για πρώην σύντροφό μου να πάρετε κακή κουβέντα. Με τίποτα! Όλα καλά, εγώ κρατάω τα καλά και προχωράμε».

Υπενθυμίζεται ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε εξηγήσει ότι: «Είναι λογικό να ρωτάνε τον Στάθη για μένα. Μέχρι να εμφανίσει ο Στάθης ή εγώ κάποια επόμενη σχέση, σίγουρα θα ανατρέχουν στην τελευταία σχέση.

Ήταν ένας άνθρωπος που δεν τον ήξερε ο κόσμος κι εγώ έδινα όλο μου το είναι, με πάθος κιόλας, γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένη, για τον βοηθήσω. Οπότε, ήξερα και τις συνέπειες, ότι δηλαδή αν κάποια μέρα χωρίζαμε, θα γινόταν σίγουρα και γνωστός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ