Στάθης Αγγελόπουλος: Αμετανόητος για το εμβόλιο παρά τις 13 ημέρες στην Εντατική

Επί 13 ημέρες νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ με κορονοϊό ο Στάθης Αγγελόπουλος, ωστόσο, αυτή η περιπέτεια δεν ήταν αρκετή ώστε να τον πείσει να κάνει το εμβόλιο, δηλώνοντας ότι προτιμά να μείνει άνεργος ή ακόμη και να πεθάνει από κορονοϊό παρά να εμβολιαστεί. Ο γνωστός τραγουδιστής υποστηρίζει ότι δεν είναι αρνητής ή αντιεμβολιαστής. Όταν όμως η κουβέντα πάει στο εμβόλιο, λέει “πρώτη δόση εμβολίου, δεύτερη δόση, τρίτη δόση, τέταρτη δόση, νομίζω κάπου αλλού πάει όλο αυτό το θέμα”, ενώ σημειώνει ότι συμφωνεί απόλυτα με τις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου -ο οποίος είναι γνωστός για τις παραληρηματικές απόψεις που έχει διατυπώσει για τον κορονοϊό.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό, ο Στάθης Αγγελόπουλος εκφράζει την αντίθεσή του με τα μέτρα που εφαρμόζονται στα νυχτερινά κέντρα, όπου μόνο οι εμβολιασμένοι έχουν πρόσβαση. Στη συνέχεια περιγράφει την περιπέτεια που πέρασε, όταν νόσησε από κορονοϊό, εισήχθη στο νοσοκομείο στις 19 Ιουλίου με δύσπνοια και την επόμενη ημέρα μπήκε στη ΜΕΘ, όπου και παρέμεινε επί 13 ημέρες. “Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα. Πιστεύω όμως ότι ήμουν από τους τυχερούς”, λέει ο τραγουδιστής.

Εμφανίζεται, δε, αμετακίνητος καθώς παραδέχεται πως το γεγονός ότι νόσησε δεν ήταν αρκετό ώστε να τον πείσει να εμβολιαστεί. “Ο κορονοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις, αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δεν νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό, με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει”.

“Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια. Πώς είναι δυνατόν να λεγόμαστε αρνητές και αντιεμβολιαστές;”, είπε στη συνέχεια. “Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δεν θα μπορώ να μπαίνω, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω, μακριά”, ανέφερε ο Στάθης Αγγελόπουλος. Σε ερώτηση εάν θα προτιμούσε να μείνει άνεργος, για να μην κάνει το εμβόλιο, απάντησε: “βεβαίως”.

“Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει μία παρενέργεια και να πεθάνω τώρα. Αύριο αν κάνω το εμβόλιο μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια, να πεθάνω”, καταλήγει ο τραγουδιστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ