Τα νεότερα για την υγεία του Στάθη Αγγελόπουλου – Τι λέει ο αδελφός του για το εμβόλιο

Μάχη στην Εντατική του “Σωτηρία” δίνει ο Στάθης Αγγελόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής νόσησε με κορονοϊό και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή, εξαιτίας πνευμονολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Μιλώντας στον Alpha, ο αδελφός του, Ηλίας, αναφέρει ότι “η κατάστασή του βελτιώνεται. Είχε ένα μικρό πρόβλημα στον πνεύμονα και γι’ αυτό δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση πιο έντονα, αλλά εγώ έχω καθημερινή επικοινωνία μαζί του. Είναι ευδιάθετος, είναι καλά”.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, παρά το υποκείμενο νόσημα που αντιμετωπίζει και τις συστάσεις των ειδικών για τον επιβεβλημένο εμβολιασμό των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, ο γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει την αντίθεσή του στον εμβολιασμό. Το ίδιο και η οικογένειά του, όπως λέει ο αδελφός του. “Δεν μου έχει πει κάτι ακόμα. Αν έχει μετανιώσει… Ανήκουμε στην ομάδα ανθρώπων που ακόμα δεν έχει πειστεί ότι πρέπει να κάνει το εμβόλιο”, πρόσθεσε. Η Ματίνα Παγώνη, που ήταν φιλοξενούμενη σε εκπομπή του Αlpha, ακούγοντας τον αδελφό του Στάθη Αγγελόπουλου, εξέφρασε τις ενστάσεις της και εξαπέλυσε πυρά κατά των αντιεμβολιαστών συναδέλφων της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ