Σταμάτης Γαρδέλης: «Με έχουν ζηλέψει μέχρι φόνου – Η γυναίκα που πήγε να με μαχαιρώσει»

Για τους έρωτες, τη δέσμευση αλλά και ένα περιστατικό που λόγω ζήλειας λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή μίλησε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Σταμάτης Γαρδέλης: Είχαμε ερωτική σκηνή και η πράξη ήταν πραγματική – Μας κατάλαβε ο σκηνοθέτης

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη του στο «Στούντιο 4» ο ηθοποιός αποκάλυψε αν ότι τον έχουν ζηλέψει «μέχρι φόνου», απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Σταμάτησα το κάρφωμα απ’ το μαχαίρι», εξομολογήθηκε ο Σταμάτης  Γαρδέλης κι έπειτα συμπλήρωσε «το ’80 έγινε αυτό. Με τρόμαξε… με περίμενε ένα βράδυ στην Ακαδημίας στον δρόμο, υπήρξε πάλη».

Σταμάτης Γαρδέλης: Δεν παίρνω πίσω τη δήλωση για τον Φιλιππίδη – Να δω τι θα πουν αν αθωωθεί

Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε για την δέσμευση, τις σχέσεις αλλά και την ζήλεια τονίζοντας: «Με τρόμαζε η ρουτίνα, η συνήθεια, η δέσμευση. Μου αρέσει να είμαι μόνος μου, να κοιμάμαι μόνος μου, να αποφασίζω μόνος μου. Το θέμα είναι να είσαι μόνος σου αλλά όχι μοναχικά. Να ονειρεύεσαι και παράλληλα να κάνεις όνειρα. Ζηλεύω ναι! Όχι πολύ αλλά ζηλεύω αν ο άλλος της κάνει ένα κλικ στο μυαλό και γελάσει με ένα αστείο».

«Εγώ είχα ερωτευτεί όλες τις συμπρωταγωνίστριές μου, οι περισσότερες το ήξεραν. Εγώ το εξέφραζα μέσα από τον ρόλο. Μέσα στον ρόλο και όταν μπαίναμε στην ψύχωση ενός χαρακτήρα, τις ερωτευόμουν. Είχα τον απόηχο, έπρεπε να κάνω αποσυμπίεση στο καμαρίνι. Για αυτό πλέον αποφεύγω τους ρόλους του ερωτιάρη», είπε ακόμη ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Αγνώριστος ο Σταμάτης Γαρδέλης – Το νέο look

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ