Σταμάτης Φασουλής για Νένα Μεντή: «Ανάμεσα σε εμένα και εκείνη υπήρχε κάτι πάρα πολύ έντονο»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε ο Σταμάτης Φασουλής. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός αναφέρθηκε και στη Νένα Μεντή, δηλώνοντας ότι ανάμεσά τους «υπήρχε κάτι πάρα πολύ έντονο».

Μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Φασουλής είπε: «Έχω γευτεί και την μετριότητα και την αποτυχία. Δεν κατάλαβα την επιτυχία, αλλά δεν με πλήγωσε και πάρα πολύ η αποτυχία μου. Μερικές φορές την είχα και ήταν και παταγώδης.

Έχει περάσει περίοδος που αισθανόμουν ότι δεν αξίζω. Πολλές φορές! Αλλά έχει περάσει και περίοδος που αισθανόμουν ότι αξίζω πάρα πολύ.

Η αγάπη μου για το θέατρο ήταν περισσότερη και από το ταλέντο μου και από τα πάντα. Δεν δίνω σημασία στην κριτική, έχω παίξει σε έργα που με έχουν καταθάψει και ήταν τίγκα και έχω παίξει και σε έργα που με έχουν ανεβάσει στα ουράνια, στον «Όλυμπο της τέχνης» και έχουν πάει άπατα».

«Ερωτεύτηκα τρεις φορές στη ζωή μου, αλλά την τελευταία ήταν ο απόλυτος. Ανάμεσα σε εμένα και τη Νένα Μεντή υπήρχε κάτι πάρα πολύ έντονο που δεν ξέραμε τι όνομα να του δώσουμε. Δεν ήταν μέσα στην ονοματολογία των αισθημάτων που ξέραμε, ήμασταν και πολύ νέοι. Το αφήσαμε έτσι, ανώνυμο και έκθετο», ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ