Εξάρχεια: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 50χρονου μουσικού – «Γιατί σκότωσε το παιδί μου;»

Ο 88χρονος πατέρας του μουσικού που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια ξεσπάει και ζητάει απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού του.

«Το μόνο που ξέρω, πήγε και σκότωσε το παιδί μου. Χωρίς να πειράξει ούτε μυρμήγκι… Γιατί;», λέει ο πατέρας του μουσικού στο Mega.

«Ήταν ένα παιδί επιστήμων. Διδακτορικό, καθηγητής στο Λονδίνο, ήταν σκηνοθέτης, σεναριογράφος. Έφυγε το παιδί μου αδίκως. Πήγαν και τον σκοτώσανε τζάμπα», λέει ο 88χρονος ο οποίος περιγράφει τον γιο του ως έναν άνθρωπο που πρόσφερε σε όποιον είχε ανάγκη. «Το καλύτερο παιδί, όλο τον κόσμο τον βοηθούσε ο γιος μου. Γιατί τον σκότωσε ήθελα να μάθω», λέει.

Μετά την προφυλάκιση του 48χρονου, ο πατέρας του μουσικού ζητάει δικαίωση για τη μνήμη του παιδιού του. «Να μην ξαναβγεί έξω και κάνει άλλη ζημιά», λέει.

Ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής

Οι μαρτυρίες για τον 48χρονο κατηγορούμενο περιγράφουν έναν άνθρωπο με παραβατική συμπεριφορά που κατάφερε να τρομοκρατήσει μία ολόκληρη περιοχή στον Τύρναβο.

«Τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, απλά την τελευταία περίοδο δεν ήταν καλά. Είχαμε πρόβλημα στο κέντρο της περιοχής μας, ερχόταν, μας ζητούσε χρήματα», αναφέρει καταγγέλλουσα. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος ζητούσε με επιτακτικό τρόπο χρήματα από όλα τα μαγαζιά στην περιοχή που έμενε. «Πολλές φορές κλειδώναμε και το μαγαζί να μην μπορεί να μπει μέσα. Μπαίναμε στη διαδικασία να κλειδώσουμε, να παίρνουμε το κλειδί της ταμειακής πάνω μας», συμπληρώνει η ίδια.

Και δεν έμενε μόνο σε αυτά. Υπήρχαν περιπτώσεις που ο 48χρονος γινόταν βίαιος. Θύμα του έπεσε ο ίδιος του ο πατέρας λίγες μέρες πριν από το άγριο φονικό. «Είχε μία παραβατική συμπεριφορά αλλά όχι τέτοιο πράγμα, τώρα απλά είχε χάσει τα λογικά του. Και το λέγαμε όλοι ότι θα γίνει το κακό, τουλάχιστον να μην πάθει κάποιος άλλος κάτι», αναφέρει η καταγγέλλουσα.

Για να φτάσει στην Αθήνα και τελικά να σκοτώσει τον άτυχο μουσικό, ο 48χρονος έκλεψε ένα αυτοκίνητο. «Σε κανέναν μην τύχει αυτό που έπαθα. Το αμάξι μου το έκλεψε εδώ στον Τύρναβο. Με έσπρωξε και μου το πήρε», ανέφερε ο κάτοχος του οχήματος.

Ο κατηγορούμενος είχε νοσηλευτεί δύο φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική και τώρα ενώ έχει ήδη προφυλακιστεί, ισχυρίζεται πως δεν θυμάται με ποιον τρόπο σκότωσε τον 50χρονο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ