Στα άκρα οι σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της – Είναι έτοιμος να τη σύρει στα δικαστήρια

Έτοιμος για δικαστική μάχη εναντίον της κόρης του, Δούκισσας του Σάσεξ, είναι ο Τόμας Μαρκλ. Σε συνέντευξή του στο Fox News ο 77χρονος πατέρας της Μέγκαν απειλεί να τη σύρει στο δικαστήριο προκειμένου να δει επιτέλους τα εγγόνια του, Άρτσι και Λίλιμπετ, αλλά και να γνωρίσει τον γαμπρό του, πρίγκιπα Χάρι.

Όπως τόνισε, είναι έτοιμος να πάει δικαστικά εναντίον της πολύ σύντομα. Ο Τόμας Μαρκλ αποξενώθηκε με τη Μέγκαν από τη στιγμή του γάμου της με τον Χάρι, καθώς είχε κάνει συμφωνία με παπαράτσι να “στήσει” φωτογράφιση. Μετά υπέστη έμφραγμα και δεν κατάφερε να πάει στο Λονδίνο για να συνοδεύσει την κόρη του στο ιερό, υποχρέωση που ανέλαβε ο πρίγκιπας Κάρολος.

Ο Μαρκλ φοβάται ότι λόγω της κατάστασης της υγείας του που ολοένα φθίνει, δεν θα προλάβει να γνωρίσει τα εγγόνια του. “Δεν θα έπρεπε να τιμωρούμε τη Λίλι για την κακή συμπεριφορά της Μέγκαν και του Χάρι.  Ο Άρτσι και η Λίλι είναι μικρά παιδιά. Δεν είναι πολιτικοί. Δεν είναι πιόνια. Δεν είναι μέρος του παιχνιδιού. Και επίσης είναι γαλαζοαίματοι και δικαιούνται όσα και οι άλλοι γαλαζοαίματοι… Θα υποβάλω αίτηση στα δικαστήρια της Καλιφόρνια για το δικαόωμά μου να δω τα εγγόνια μου στο προσεχές μέλλον” πρόσθεσε ο πατέρας της Μέγκαν, ο οποίος στην ίδια συνέντευξη έβαλε και κατά του πρίγκιπα Χάρι με αφορμή την ανακοίνωση της έκδοσης της αυτοβιογραφίας του το 2022. “Ύστερα από τρεις συνεδρίες με τους ψυχίατρους και την Όπρα Γουίνφρεϊ ο πρίγκιπας δεν θα έχει περισσότερα να πει” είπε χαρακτηριστικά ο Μαρκλ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ