Σπύρος Σαραφιανός: «Μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι, πήγε στο δωμάτιο της, ξάπλωσε και πέθανε»

Στην Τζένη Θεωνά παραχώρησαν συνέντευξη ο Σπύρος Σαραφιανός και η Μαίρη Ανδρέου. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήθελα να μάθω γιατί χώρισαν οι δικοί μου ακόμα και τώρα μαθαίνω πληροφορίες. Έμαθα πριν πέντε ημέρες ότι το διαζύγιο βγήκε εις βάρος της μητέρας μου. Δεν θέλω να μάθω τους λόγους.

Μας μεγάλωσε ένας υπέροχος πατέρας, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Μεγάλωσα δύσκολα αλλά με πάρα πολλή αγάπη. Δεν είδα ποτέ μεταξύ τους βία είτε λεκτική είτε σωματική. Χώρισαν όταν τελείωσα την Α΄ δημοτικού. Ξαναείδα τη μητέρα μου τυχαία ενώ πουλούσα κουλούρια», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια είπε: «Ήταν δύσκολη η συνύπαρξη με τη μητριά μου. Η μητέρα της γυναίκας του πατέρα μου ήταν το δύσκολο πρόβλημα. Δεν με χώνευε ποτέ γιατί ήμασταν τα παιδιά του άντρα της κόρης της. Το δωμάτιό μου είχε ένα τζάμι με ημιδιαφάνεια και παρακολουθούσε από την κλειδαρότρυπα να δει τι κάνω».

«Μέχρι και την Ασφάλεια φώναξε στο σπίτι. Έκρυβε τα χρυσαφικά της κόρης της και μας κατηγορούσε ότι της τα κλέψαμε και φώναξε την Ασφάλεια», πρόσθεσε.

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Το ενδιαφέρον είναι πώς πέθανε. Κοιμάμαι στο δωμάτιο και ξυπνάω από ένα δυνατό χαστούκι και βλέπω τη γιαγιά να φεύγει από πάνω μου να πηγαίνει στο δικό της δωμάτιο, να ξαπλώνει στο κρεβάτι της, να βάζει τα χέρια της στο στήθος και να πεθαίνει. Το τελευταίο πράγμα που ήθελε να κάνει, ήταν να μου δώσει ένα χαστούκι. Πέθανε προφανώς ευτυχισμένη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ