Σπύρος Φωκάς: Το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό – Ντυμένες στα λευκά η σύζυγος και η κόρη του

Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα (14/11) συγγενείς και φίλοι στον σπουδαίο Έλληνα ηθοποιό Σπύρο Φωκά, στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών. Ο Σπύρος Φωκάς άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή (10/11) σε ηλικία 86 ετών. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα.

Την είδηση του θανάτου του είχε γνωστοποίηση η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν Φωκά, με ανάρτησή της στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook. «Καλή αντάμωση Σπύρο μου» έγραψε η Λίλιαν Φωκά, δημοσιεύοντας το τραγούδι της Βίκυς Μοσχολιού, “Τα δειλινά”.

Σήμερα, η Λίλιαν Φωκά και η κόρη τους, Κωνσταντίνα Φωκά, αποχαιρετούν τον Σπύρο Φωκά ντυμένες στα λευκά, ενώ ανέφεραν χαρακτηριστικά στα τηλεοπτικά συνεργεία που καλύπτουν την πολιτική κηδεία του αείμνηστου ηθοποιού, πως έχουν γιορτή. Συγκεκριμένα η Λίλιαν Φωκά είπε: «Ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ, όντως έχουμε μια γιορτή! Γιορτάζουμε σήμερα τον Σπύρο που πετάει ψηλά!». Η Κωνσταντίνα Φωκά τόνισε για την κηδεία του πατέρα της πως: «Σήμερα τον γιορτάζουμε».

Σπύρος Φωκάς

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε και το στεφάνι που ήταν από την κόρη του Σπύρου Φωκά. Σε σχήμα καρδιάς και από λευκά τριαντάφυλλα, το στεφάνι φέρει μία κορδέλα η οποία γράφει: «Μπαμπά άσε τα ψόφια, σήκω να χορέψουμε».

Σπύρος Φωκάς

Η σορός θα βρίσκεται στην αίθουσα πολιτικής κηδείας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 14:00. Στη συνέχεια η σορός του θα οδηγηθεί στη Ριτσώνα για αποτέφρωση, σύμφωνα με την επιθυμία του Σπύρου Φωκά. Αντί στεφάνων η οικογένεια του ηθοποιού επιθυμεί να γίνουν δωρεές στον σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

Σπύρος Φωκάς

Σπύρος Φωκάς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ