Σπύρος Φωκάς: Το συγκινητικό «αντίο» της θετής κόρης του

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός, με σημαντική καριέρα και στο εξωτερικό, Σπύρος Φωκάς. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν Φωκά, με ανάρτησή της στο προφίλ της στο Facebook, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2008 και παντρεύτηκαν το 2013. Αφού ανακοινώθηκε ο θάνατός του, τον Σπύρο Φωκά θέλησε να αποχαιρετήσει και δημοσίως η θετή του κόρη, Κωνσταντίνα. Η Κωνσταντίνα είναι η κόρη της συζύγου του ηθοποιού. Μπορεί βιολογικά να μην ήταν παιδί του, όμως ο Σπύρος και η Κωνσταντίνα Φωκά είχαν χτίσει μια πραγματική και γεμάτη αγάπη και στοργή σχέση πατέρα – κόρης.

Σπύρος Φωκάς
Πηγή: Facebook/Konstantina Focas

 

«Μας την έκανε ο μπαμπάς… Καλό ταξίδι», έγραψε η Κωνσταντίνα Φωκά στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, δημοσιεύοντας και μία κοινή τους φωτογραφία.

Η Κωνσταντίνα ζει στο Λος Άντζελες και σπουδάζει κινηματογράφο, ακολουθώντας τα βήματα του σπουδαίου ηθοποιού Σπύρου Φωκά. Στάθηκε, όπως και η μητέρα της, σαν βράχος δίπλα στον πατέρα της, καθώς ο Σπύρος Φωκάς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Λίλιαν Φωκά τον Αύγουστο στην “Espresso” και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων και για την Κωνσταντίνα Φωκά.

«Η Κωνσταντίνα μεγάλωσε, απέκτησε τρία πτυχία, πήγε και σπούδασε υποκριτική και σκηνοθεσία στο Λος Άντζελες και με τα λεφτά που βγάζει στέλνει και σε εμένα με τον Σπύρο για να μπορέσουμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς. Τις ελεύθερες ώρες της ξέρεις τι κάνει εκεί; Delivery με αυτοκίνητο σε όλα τα σπίτια» είχε πει χαρακτηριστικά η Λίλιαν Φωκά στη συνέντευξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ