Σπύρος Φωκάς: Το νέο μήνυμα της συζύγου του – «Είσαι ο αετός μου»

Την δική του μάχη συνεχίζει να δίνει σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος νοσηλεύεται, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή του.

Σπύρος Φωκάς: «Εγώ δεν φοβάμαι τον Χάρο, μόνο τον τραγουδώ» – Τα λόγια του μέσα από την Εντατική

Η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, σε νέα της ανάρτηση έγραψε: «Σπύρο μου.. Ψυχή μου. Άλλη μια μάχη σήμερα… Είσαι ο Αετός μου».

Όλα άρχισαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Λουτρακίου Κορινθίας, όταν ο ηθοποιός και η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά στο σπίτι τους, στο Καλαμάκι Κορινθίας, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο προκειμένου να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Λόγω των αναθυμιάσεων ο Σπύρος Φωκάς αναγκάστηκε να παραμείνει αρκετές ημέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

Άλλωστε εδώ και περίπου δύο χρόνια τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον έχουν αναγκάσει να βρίσκεται συνεχώς στο κρεβάτι, προσπαθώντας να αντιμετωπίζει με χαμόγελο τις δυσκολίες που του έχουν τύχει στη δύση της ζωής του. Ωστόσο λόγω του άγχους για την υγεία του, η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά εισήχθη τις ίδιες ημέρες και εκείνη στο νοσοκομείο με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει για την περιπέτεια υγείας της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ