Χαλκιδική: Είχαν συλληφθεί τρία άτομα για τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού σε beach bar το 2022 – Τι διευκρινίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Το περιστατικό με τον άγριο ξυλοδαρμού ενός ηλικιωμένου ζευγαριού σε παραλία της Χαλκιδικής από υπεύθυνο παραλιακού καταστήματος έλαβε χώρα πριν από έναν χρόνο, και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2022, διευκρινίζουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή σχετικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι τότε, είχαν συλληφθεί τρία άτομα στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σε βάρος τους είχε σχηματιστεί δικογραφία και είχαν οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

«Οι ελληνικές αστυνομικές Αρχές, τηρώντας απαρέγκλιτα το νόμο και επιχειρώντας πάντοτε στη βάση αυτού, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να παρανομεί. Στην ελληνική επικράτεια οι νόμοι ισχύουν, προστατεύοντας τα δικαιώματα των πολιτών και επισκεπτών και τιμωρώντας όσους τα αμφισβητούν και υπερβαίνουν τα όρια της νομιμότητας», τονίζουν οι πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το ηλικιωμένο ζευγάρι στο Mega, δέχθηκαν επίθεση από υπεύθυνους beach bar στην παραλία Κασταμονίτη της Χαλκιδικής για να μην κάνουν μπάνιο στην παραλία. Μάλιστα, λόγω της επίθεσης ο ηλικιωμένος άνδρας έσπασε το γόνατό του και χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ