Σπύρος Μπιμπίλας: Ο εκνευρισμός του on air και η δήλωσή του για την αγωγή του Κιμούλη

O Σπύρος Μπιμπίλας εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά.

Το γεγονός ότι βγήκε με καθυστέρηση στον “αέρα”, προκάλεσε τον εκνευρισμό του ηθοποιού και προέδρου του ΣΕΗ, που είπε στη Ναταλία Γερμανού: “Καταρχήν να σας πως ότι περιμένω υπομονετικά να βγω γιατί έχω δουλειά και δεν έφυγα από το skype ακριβώς για να πω ότι πρέπει οι εκπομπές να σέβονται το χρόνο. Δυστυχώς έχω δουλειά και πρέπει να φύγω γρήγορα και μου υποσχέθηκαν ότι θα έχω βγει τουλάχιστον δέκα λεπτά νωρίτερα”. Η παρουσιάστρια του ζήτησε συγγνώμη και του θέμα έληξε εκεί.

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφερόμενος στην αγωγή του Γιώργου Κιμούλη, υπογράμμισε: “Η αγωγή πήγε πολύ αργά το μεσημέρι της Παρασκευής στο ΣΕΗ, όπου και δεν ήμασταν εκεί. Το πειθαρχικό συμβούλιο είναι νόμιμο συμβούλιο, το οποίο λειτουργεί βάση κανόνων και βάση νομικών συμβούλων. Δεν έχει ξανασυμβεί να στραφεί ένας ηθοποιός κατά του ΣΕΗ, θα το αντιμετωπίσουμε, μέσα στη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε αυτή την στιγμή, με τα χιλιάδες προβλήματα που έχουμε. «Δεν έχει τελειώσει η διαδικασία για τον κύριο Κιμούλη. Θα έρθει ένας φάκελος στο διοικητικό για να παραπεμφθεί στην γενική συνέλευση, η οποία είναι η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει αν θα μείνει στο ΣΕΗ ο κύριος Κιμούλης, ή όχι”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ