Ενοχλημένος ο Σπύρος Μπιμπίλας από τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά: “Τι παιχνίδι παίζεται;”

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε χθες από τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη, στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλησε να προχωρήσει σε διευκρινίσεις, μέσα από τα social media.

Θέση για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά πήρε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από τον λογαριασμό του στo facebook.

“Πρέπει πριν μιλήσει να σκέπτεται. Μην δικαιολογείς την αστοχία”, απάντησε σε χρήστη του facebook ο οποίος έκανε λόγο για ανθρωποφαγία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτω από την ανάρτηση του Σάκη Ρουβά.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΕΗ, προχώρησε σε ξεχωριστή ανάρτηση στην οποία δηλώνει ενοχλημένος: “Τις τελευταίες μέρες πολλοί καλλιτέχνες με τις δηλώσεις τους εκτίθενται ανεπανόρθωτα.. Τόσο πολύ αγαπούν τους καταγγελλόμενους και τόσο πολύ δεν σκέπτονται το δράμα των καταγγελλόντων; ΑΣΦΑΛΩΣ και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την δραστηριότητα των ανθρώπων που καταγγέλλονται αλλά γιατί τόση βιασύνη να εκδηλώνουν τόση υπέρμετρη αγάπη; Τι παιχνίδι παίζεται;”.

Σάκης Ρουβάς: Τα θύματα του Λιγνάδη περνάνε μια κόλαση – Η ανάρτηση του τραγουδιστή μετά τον σάλο

Σε διευκρινίσεις προχώρησε ο Σάκης Ρουβάς, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε με τις δηλώσεις του σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός καλλιτέχνης έδωσε την απάντησή του σε insta story όπου έγραψε: “Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος  θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση.  Μόνο συμπόνοια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη  για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών  πράξεων στα οποία  και στέκομαι δίπλα.  Τέλος, όποιος διαπράττει  εγκληματικές πράξεις  κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη”.

 

Σάκης Ρουβάς: Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter για τη συνέντευξη του τραγουδιστή

 

Σάκης Ρουβάς: Όταν έσκασε η “βόμβα” με τον Δημήτρη Λιγνάδη έπεσα από τα σύννεφα

“Όταν έσκασε η “βόμβα” με τον Δημήτρη Λιγνάδη έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Και ότι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού και αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα στον Δημήτρη. Αυτή είναι η κατάθεση η δική μου, το βίωμά μου από τον Δημήτρη. Με βοήθησε, με βοήθησε να προχωρήσω καλλιτεχνικά” ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

“Όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική. Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα, τρόμαξα, φοβήθηκα… Ένιωσα πολύ μεγάλη λύπη και στεναχώρια για τον άνθρωπο αυτόν που εκείνη τη στιγμή καταλάβαινα ότι βρίσκεται σε μια κόλαση. Πραγματικά λυπήθηκα, είναι σαν το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο ξαφνικά να μάθεις κάτι τέτοιο. Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και με την αλήθεια την δική μου να σταθώ σε αυτό το πράγμα. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω. Ό,τι άλλο έχει συμβεί δεν το γνωρίζω. Αλλά περιμένω να αποδειχθεί αν όλο αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη” πρόσθεσε.

“Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Άρα εγώ μέσα μου κρατάω αυτό που έζησα με τον Δημήτρη. Ακόμα κι αν συμβαίνει αυτό που λέτε εσείς, υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και λύπη και για αυτό. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα και για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς, που είναι εξαρτημένοι από ουσίες, τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε με κάποιον τρόπο, νομίζω ότι και αυτό είναι μια παθολογία που χρήζει κάποιας βοήθειας” τόνισε ο Σάκης Ρουβάς.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ