Σπύρος Μπιμπίλας για Άρη Μακρή: «Έκανε μία ανάρτηση για να αποφορτιστεί και να δείξει ότι παθαίνει ζημιά στη δουλειά του»

Ο Άρης Μακρής χθες (6/3), μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στο Instagram προφίλ του, θέλησε να απαντήσει για πρώτη φορά στις φήμες για κακοποιητική συμπεριφορά του.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας, σχολίασε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, την ανάρτηση που έκανε ο Άρης Μακρής.

Αρχικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Αν κάποιος κατηγορεί κάποιον μέσω διαδικτύου, δεν πρέπει να μας απασχολεί. Έχει πάει κάποιος να κατηγορήσει κάποιον σε αρμόδιο όργανο; Σε πειθαρχικό συμβούλιο σωματείου; Στην Εισαγγελία; Επομένως για μένα δεν υφίσταται.

Εάν τώρα ο Άρης Μακρής έκανε μία ανάρτηση για να αποφορτιστεί ο ίδιος ή και να δείξει ότι παθαίνει ζημιά στη δουλειά του, μπορεί να του κόβουν δουλειές εξαιτίας αυτού, καλώς το έκανε. Αν τον διώξουν από δουλειά πρέπει να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του και αυτό γίνεται μέσω ΣΕΗ, γιατί είναι μέλος μας».

Επίσης, εξήγησε ότι: «Έχω μιλήσει με τον Άρη Μακρή, γιατί έμαθα ότι τον έδιωξαν από δουλειά και μου είπε ότι το διαψεύδει και δεν τον έδιωξαν από καμία δουλειά. Δημιουργείται μια ίντριγκα με τις κάμερες και τα κανάλια που προσπαθούν σαν τα πιράνχας να βγάλουν μια είδηση, που μπορεί και να μην ευσταθεί. Ακούω μια ατμόσφαιρα περίεργη και χαώδη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ