Σοβαρό τροχαίο για reality σταρ στη Γερμανία

Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται η Γερμανίδα σταρ σε reality σόου, όταν η Porsche που οδηγούσε ενεπλάκη σε τροχαίο σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο την Τετάρτη. Η Τζούλια Τζάσμιν Ρούλε, influencer που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο reality Berlin: Day and Night” οδηγούσε την Porshce 718 Cayman στον δρόμο που οδηγούσε στο Πρενζλάου στο Βρανδεμβούργο όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε στις διαχωριστικές μπαριέρες ανάμεσα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο έκανε αρκετές τούμπες στον δρόμο, το οδόστρωμα γέμισε συντρίμμια ενώ τρεις ρόδες ξεκόλλησαν από το όχημα, προτού σταματήσει η τρελή πορεία του. Η 33χρονη Ρούλε κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο, αλλά υπέστη σοβαρά τραύματα.

Το τροχαίο συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, γύρω στις 21.00, στον αυτοκινητόδρομο Α11 στην περιφέρεια του Μπάρνιμ.

Η αστυνομία είπε στα Μέσα ότι το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τέτοια ταχύτητα στην μπαριέρα που έκανε αρκετές τούμπες και πως καταστράφηκε στη διαδικασία. Φθάνοντας στο σημείο, αστυνομία και μέλη πληρώματος ασθενοφόρου βρήκαν αυτόγραφα της σταρ σκορπισμένα στον δρόμο. Εκείνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φέροντας σοβαρά τραύματα σε διάφορα μέρη του κορμιού της. Ωστόσο, δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή της. Η αιτία της σύγκρουσης δεν έχει καθοριστεί ακόμη.

Η Ρούλε γεννήθηκε στη Μόσχα και έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της στο σόου “Berlin: Day and Night”, όπου υποδυόταν τον ρόλο της Τζέι Τζέι από το 2012-2014. Εκτός από την τηλεοπτική της καριέρα είχε κυκλοφορήσει και μουσικά άλμπουμ υπό το όνομα Très Jolie, ενώ έπαιζε μουσική ως DJ. Το single της “Bow!” μπήκε στα top 20 στα τσαρτ της Γερμανίας και της Αυστρίας το 2014. Έχει κυκλοφορήσει κολεξιόν ρούχων που την ονόμασε JJR designs, ενώ το 2017 ήταν η ηγέτιδα της Venus Berlin, της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης για ερωτικά προϊόντα και ψυχαγωγία. Πριν από το τροχαίο ήταν υποψήφια να πρωταγωνιστήσει στη δεύτερη σεζόν του σόου “Battle of Reality Stars” στη Γερμανία, σόου όπου τηλεπερσόνες μάχονται μεταξύ τους σε σειρά παιχνιδιών και τεστ.

σχολίασε κι εσύ