Οι ΦΩΤΟ που επιβεβαιώνουν το ειδύλλιο της Ρενέ Ζελβέγκερ με παρουσιαστή reality

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι η Ρενέ Ζελβέγκερ έχει έναν νέο έρωτα στη ζωή της και δεν είναι άλλος από τον παρουσιαστή reality και ειδικό επί των αυτοκινήτων Αντ Άνστεντ. Πλέον έρχονται και οι φωτογραφίες να επιβεβαιώσουν το ρητό ότι “όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά”.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά η Daily Mail, το ζευγάρι απολαμβάνει τη θέα στον ωκεανό από το παραθαλάσσιο σπίτι του Άνστεντ στη Λαγκούνα Μπιτς της Καλιφόρνια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του Άνστεντ για το Discovery+ “Celebrity IOU Joyride”, ενώ η 52χρονη Ζελβέγκερ εμφανίζεται σε ένα επεισόδιο του σόου. Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει “κουμπώσει” παρά τα δέκα χρόνια που το χωρίζει. Ο 42χρονος Βρετανός παρουσιαστής μόλις πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του Κριστίνα και η Ρενέ είναι ελεύθερη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, “κάποιοι άνθρωποι γνωρίζονται και αμέσως τους κάνει κλικ και η συγκυρία είναι σωστή. Η Ρενέ είναι δημιουργική και της αρέσουν οι άνδρες που σκέφτονται εκτός των πλαισίων. Είναι έξυπνη και πάντα θέλει να διευρύνει τους ορίζοντές της και να φροντίζει όσους είναι γύρω της”.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον προηγούμενο μήνα στα γυρίσματα του σόου του Άνστεντ και αμέσως φάνηκαν να τα βρίσκουν.

“Αρέσει και στους δύο να κρατούν την ιδιωτική τους ζωή εκτός της δημοσιότητας και απεχθάνονται τη δημόσια κριτική, οπότε έχουν αυτό κοινό. Και εκείνος είναι πολύ δημιουργικός με αρκετά ενδιαφέροντα. Σε εκείνη αρέσει να γράφει και να παράγει. Οπότε έχουν πολλά πράγματα να συζητήσουν όταν είναι μαζί” είπε πηγή.

Ο Αντ εκτός από τον 21 μηνών γιο που έχει με την Κριστίνα Χάακ, είναι πατέρας άλλων δύο παιδιών, του 14χρονου Άρτσι και της 17χρονης Αμελί από τον 12χρονο γάμο του με τη Λουίζ Άνστεντ από την οποία πήρε διαζύγιο το 2017.

σχολίασε κι εσύ