Σοφία Μουτίδου: Η επική απάντησή της σε κακοπροαίρετο μήνυμα που δέχτηκε στα social media

Την απάντησή της σε ένα κακοπροαίρετο μήνυμα που δέχτηκε από χρήστη του διαδικτύου έδωσε η Σοφία Μουτίδου πριν από λίγες ώρες, μέσα από τα social media.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή ηθοποιός θέλησε να προωθήσει την παράσταση, στην οποία θα συμμετέχει το καλοκαίρι, με μια ανάρτησή της στο Instagram.

Στο InstaStory της απάντησε ένας κακόβουλος χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο και αργότερα δημοσίευσε η ηθοποιός στον λογαριασμό της. “Αναμασημένα αστεία δηλαδή. Εντάξει, την έχεις εύκολη την αρπαχτή. Μισή ώρα το πρωί με τον καφέ προετοιμασία και έτοιμη η “παράσταση”. Μην ξεχάσεις να βγεις γυμνή στην σκηνή να ξεράσουν όλοι” έγραφε το μήνυμα που δέχτηκε η Σοφία Μουτίδου.

Στη συνέχεια, η Σοφία Μουτίδου, ακομπλεξάριστη, όπως μας έχει συνηθίσει να είναι, έκανε στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας με τον δικό της τρόπο στο αρνητικό μήνυμα του χρήστη.

Συγκεκριμένα, ανέβασε δύο φωτογραφίες που απεικονίζουν το μήνυμα που της έστειλε ο χρήστης. Στο πρώτο της στόρι έγραψε με σατιρική διάθεση “για αναμασημένα αστεία, εισιτήρια εδώ”, βάζοντας από κάτω τον σύνδεσμο που παραπέμπει στη παράσταση της. Στο δεύτερο στόρι που ανέβασε σημείωσε αντίστοιχα “για να με δείτε γυμνή και να κάνετε εμετό, εισιτήρια εδώ”, προσθέτοντας ξανά ένα λινκ για τον ίδιο σκοπό.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε η Σοφία Μουτίδου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ