Snik: Η απάντησή του για το βίντεο που αποκαλεί τη σύντροφό του «πατσαβούρα» – «Άντε στις μίζερες ζωούλες σας»

Λίγες μόλις ημέρες μετά τον καυγά που είχε με τον Light στα Mad VMA, ο Snik είναι ξανά στο προσκήνιο και πάλι για τους λάθος λόγους. 

Ο Snik ανέβασε ένα απαράδεκτο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος ακολουθείται από χιλιάδες νέα παιδιά που τον θεωρούν πρότυπο. Στο InstaStory, o γνωστός τράπερ αποκαλεί την κοπέλα του πατσαβούρα.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο όπου έχει κάνει tag τη σύντροφό του, ο Snik στέκεται μπροστά στον καθρέφτη και τραβάει με το κινητό βίντεο τον εαυτό του. Κάποια στιγμή, ο Snik γυρνά το κινητό προς το μέρος της συντρόφου του, που βρισκόταν σε άλλο σημείο του δωματίου και της λέει «Φύγε ρε πατσαβούρα».

Το παραπάνω βίντεο κατέβηκε από το προφίλ του Snik λίγες ώρες αργότερα, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά την έκφραση του γνωστού τράπερ.

Ο Snik φαίνεται πως ενοχλήθηκε αρκετά με την έκταση που πήρε το θέμα και απάντησε με ένα νέο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Λοιπόν ακούστε εσείς με τα άρθρα και εσείς στα πάνελς. Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνεται κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; είστε τρελοί;» είπε χαρακτηριστικά ο Snik.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ