Λάζαρος Γεωργακόπουλος: “Πέρασα μια εφηβεία πολύ έξαλλη – Καταχρήσεις και τρελά πράγματα”

Στον καναπέ της εκπομπής “Καλύτερα Δε Γίνεται” κάθισε την Κυριακή ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός θυμήθηκε την περίοδο που ήταν έφηβος και παραδέχτηκε πως έκανε τρέλες.

«Έχω κάνει πολλές (σ.σ. παλαβομάρες). Πέρασα μια εφηβεία πολύ έξαλλη. Πάρα πολύ όμως. Καταχρήσεις και τρελά πράγματα. Έκανα απίστευτες τρέλες, που τώρα τις θυμάμαι και λέω πως είναι δυνατόν ένα παιδί 14 – 15 χρονών να κάνει autostop τέσσερις η ώρα τα μεσάνυχτα στην παραλιακή και να έμπαινε σε αυτοκίνητο. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, γιατί δεν μου έχει συμβεί κάτι σοβαρό δόξα τω Θεώ», εξομολογήθηκε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος μίλησε και για την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά “Σασμός“. Γιατί είπε το “ναι” στο σίριαλ;

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε πως: «Στην αρχή ήταν η επαφή μου με τον Κώστα Κωστόπουλο, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης. Ρώτησα, γιατί εμένα; Μου είπε ότι θέλει εμένα για κάποιους λόγους. Η σκέψη του ότι είναι έξω από το κουτί με κέντρισε να διαβάσω τι είναι ο ρόλος και φυσικά είδα ότι είναι μια ιστορία πολύ στέρεη. Είναι ένας ισοβίτης, αλλά ταυτόχρονα έχει μια ευαισθησία ενός αθώου ανθρώπου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ