Σμαράγδα Καρύδη: Το αποκαλυπτικό εξώφυλλο που την εξόργισε και τα χρήματα που πήρε για την σειρά «Στο Παρά Πέντε»

Η Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξή της στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στούντιο 4», με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, αναφέρθηκε στο εξώφυλλο που την εξόργισε, ενώ μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα χρήματα που πήρε για τη σειρά «Στο Παρά Πέντε».

Η Σμαράγδα Καρύδη άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της

«Για το εξώφυλλο δεν θέλω να το συζητήσω. Συγγνώμη, τι να πω τώρα; Είναι ένα εξώφυλλο που είμαι πλάτη και κάτω απ’ τη μασχάλη μου έχει βγει ένα στήθος που δεν είναι δικό μου. Δεν υπάρχει. Κατ’ αρχάς, δεν γίνεται να βγει το δικό μου, γιατί δεν έχω τέτοιο μέγεθος. Άσε με, σε παρακαλώ. Έπαθα τρέλα και έβριζα», εξομολογήθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.

Η ηθοποιός μίλησε ακόμα με ενθουσιασμό για την μεγάλη επιτυχία και την απήχηση της σειράς «Στο Παρά Πέντε». «Είχε τρομερή εμβέλεια. Όλοι οι ρόλοι ήταν αβανταδόρικοι, γιατί ήταν πολύ καλογραμμένοι. Αυτό είναι που μετράει στην κωμωδία, να έχεις ένα καλό σενάριο. Το παίρναμε στα χέρια μας, το διαβάζαμε, γελούσαμε και λέγαμε: τι ωραία που θα κάνουμε αυτές τις σκηνές! Δεν είχα δεύτερες σκέψεις, ακύρωσα μάλιστα, μια άλλη δουλειά. Είπα “δεν γίνεται να μην το κάνω αυτό”».

Σμαράγδα Καρύδη: “Το να μεγαλώνεις δεν είναι πάντα εύκολο” – Γιορτάζει τα γενέθλια της ξαπλωμένη σε αιώρα

«Στο “Παρα Πέντε” έκλεισα με λιγότερα λεφτά από την άλλη δουλειά που είχα κλείσει», αποκάλυψε.

Ερωτώμενη αν περίμενε ότι η σειρά θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία είπε, «Ήξερα ότι θα αρέσει, δεν ήξερα ότι θα κάνει τέτοια επιτυχία σε νούμερα, γιατί και τα νούμερα δεν εξαρτώνται από ‘σένα. Ήξερα ότι αυτό θα βρει ένα κοινό που θα του αρέσει πολύ, δεν ήξερα ότι θα γίνει 70%».  Επίσης, μίλησε και για την ικανότητά της να καταλαβαίνει την αξία των σεναρίων που διαβάζει, «Άλλοι δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν, εγώ καταλαβαίνω».

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν με ήθελαν για τον ρόλο της Ντάλιας στο “Παρά Πέντε” – Η παρέμβαση Καπουτζίδη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ