Σμαράγδα Καρύδη: Η αστεία παρέμβαση του Θοδωρή Αθερίδη σε συνέντευξή της

Η Σμαράγδα Καρύδη με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης “Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη”, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Μάλιστα κατά την διάρκεια των δηλώσεών της, ο Θοδωρής Αθερίδης έκανε μία αστεία παρέμβαση.

«Αισθάνομαι ανακουφισμένη αυτή την στιγμή γιατί όλοι δουλέψαμε πάρα πολύ, έχω κουραστεί τρομερά και τελικά αυτό που έγινε ήταν παραπάνω από τις προσδοκίες μας. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε τρομερά και έχω ρίξει πολύ ξενύχτη και πολύ αϋπνία και ανακουφίστηκα.

Το σκεφτόμουν γιατί έχω και το «IQ 160», γιατί την άλλη εβδομάδα εγώ πρέπει να ξεκινήσω γυρίσματα και τώρα πέφτουν όλα μαζί και δεν υπάρχει χρόνος. Είχα πει στον εαυτό μου ότι δεν θα κάνω ξανά θέατρο και σίριαλ μαζί και πήγα και έκανα θέατρο και σκηνοθεσία και σίριαλ μαζί, αλλά εντάξει δεν πειράζει» εξήγησε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη.

Σε ερώτηση για το αν είναι αυστηρή κριτής του εαυτού της, η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε πως: «Είμαι ανελέητη με τον εαυτό μου, καμιά φορά είμαι και παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Δηλαδή πάντα παίρνω όλο το βάρος εγώ. Βλέπω το χάλι να έρχεται, βλέπω κάτι άσχημο που μπορεί να ‘ρθει και μετά το βλέπω από την αστεία του πλευρά και γελάω και περνάει».

Όταν αναφέρθηκε στον Θοδωρή Αθερίδη, ο ηθοποιός που βρισκόταν στην πρεμιέρα, παρενέβη με έναν αστείο τρόπο. Συγκεκριμένα η Σμαράγδα Καρύδη είπε: «Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι φαν μου, αυτό είναι το καλό του», με τον Θοδωρή Αθερίδη να ακούγεται να λέει: «Ο Αθερίδης είναι ο καλύτερος».

«Και δεν πάει καλά, δεν τον λες βαρετό» πρόσθεσε η Σμαράγδα Καρύδη. Όταν ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε ξανά, λέγοντας: «Είναι ο καλύτερος λέμε», η ηθοποιός του ζήτησε με γλυκό τρόπο να σταματήσει: «Σταμάτα λίγο Θοδωράκη μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ