Σίσσυ Χρηστίδου: Το ξέσπασμα για την υπόθεση στην Πάτρα και τους γονείς των νεκρών παιδιών

Οι γονείς των τριών παιδιών από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή, “έσπασαν” για πρώτη φορά χθες την σιωπή τους και μίλησαν μπροστά στην κάμερα για την ανείπωτη τραγωδία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το ζευγάρι που μέσα σε τρία χρόνια έχασε και τα τρία του κοριτσάκια, έδωσε απαντήσεις σε όλα όσα ακούγονται για τον θάνατο των τριών αδελφών, ενώ αναφέρθηκε και στους ψιθύρους που ακούγονται από τη στιγμή που την υπόθεση ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών.

Η συνέντευξή τους σχολιάστηκε έντονα στο διαδίκτυο και ειδικά στο Twitter όπου τα σχόλια για την στάση τους άρχισαν να πέφτουν “βροχή”. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την ενόχληση της Σίσσυς Χρηστίδου η οποία ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό της.

 

«Πόσοι εξυπνάκηδες, εγκληματολόγοι, δικαστές Χριστέ μου εδώ μέσα.. Εγώ πάντως προτιμώ να έχω σιωπήσει για ένα δολοφόνο κ αν αποδειχτεί η ενοχή του να νιώσω αφελής, παρά να κατηγορήσω άδικα ένα άνθρωπο που έχασε όλη του τη ζωή. Σιωπή και υπομονή. Η αλήθεια πάντα λάμπει» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία απαντώντας στη συνέχεια σε επικριτικό σχόλιο χρήστη για την ανάρτησή της, έγραψε: «Μα τι λέτε;;; Δεν είναι «σχόλιο» η απόδοση τριπλής δολοφονίας σε μια μάνα όταν δεν υπάρχει ακόμα ούτε καν κατηγορητήριο. Αν κάνει κακό στον εαυτό της αύριο το πρωί που θα είμαστε όλοι εμείς; Αυτό λέω. Ας περιμένουμε να βγει η αλήθεια. Τίποτα άλλο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ