Σίσσυ Χρηστίδου: Το ξέσπασμα για τη συνέντευξη με τον Σάκη Ρουβά – “Βλακείες όλα αυτά που ακούω”

Απάντηση στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά, λόγω των όσων είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, έδωσε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή της “Χαμογέλα και πάλι” αναφέρθηκε στο θέμα για άλλη μια φορά, τονίζοντας ότι τίποτα δεν ήταν στημένο και δεν υπήρχε καμία οδηγία ή περιορισμός για τις ερωτήσεις που θα κάνει.

“Επειδή μέσα στην εβδομάδα ακούστηκαν υπονοούμενα και ξεκάθαρα άφησαν να εννοηθούν κάποιοι άνθρωποι στις τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με τη συνέντευξη που έδωσε ο Σάκης Ρουβάς στη δική μας εκπομπή, ότι όλο αυτό μπορεί να ήταν στημένο, σκηνοθετημένο, κανονισμένο σε σχέση με τη δίκη. Γιατί σε σχέση με τη συνέντευξη ακούω την κριτική. Σέβομαι το γεγονός ότι δεν σας άρεσε ο τρόπος που έκανα τη συνέντευξη, παρότι εγώ ένιωσα ότι έκανα πολύ καλά τη δουλειά μου, το ομολογώ, αλλά μπορεί να θέλετε να την κάνω με έναν κάποιον τρόπο. Θεώρησα ότι αυτό που οφείλω να κάνω σε αυτή τη συνέντευξη είναι να υποβάλω την ερώτηση που κανείς δεν του έχει κάνει εδώ και έναν χρόνο. Νομίζω ότι αυτό ήταν το σωστό. Και όχι να την κρίνω μετά, να του επιτρέψω να απαντήσει”, είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στη συνέχεια, εξήγησε τι προηγήθηκε της συνέντευξης με τον τραγουδιστή. “Ήρθαμε σε επικοινωνία με την ομάδα του Σάκη Ρουβά σχετικά με τη συναυλία που θα είχε. Ο Σάκης εκείνη την εβδομάδα είχε δώσει άλλες δύο συνεντεύξεις, τη μία στην Ναταλία Γερμανού μέσω Skype και άλλη μία που πήγε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά. Ήταν λοιπόν να φιλοξενηθεί στην εκπομπή μας και λέγαμε ότι αφού έχει ήδη εμφανιστεί δυο φορές ο Σάκης, τι άλλο να πούμε; Πού να ξέραμε ότι θα βρίσκαμε. Και δέχτηκε με μεγάλη χαρά να έρθει στο πλατό. Και εμείς χαρήκαμε γιατί γνωρίζουμε ότι δεν εμφανίζεται πολύ συχνά στο πλατό”.

“Πριν από τη συνέντευξη κάναμε μια μικρή συζήτηση, τύπου να πούμε λεπτομέρειες για τη συναυλία. Από εκεί και πέρα, εμένα δεν μου δόθηκε καμία οδηγία στο τι να ρωτήσω, πώς να το ρωτήσω και πώς θα καθοδηγήσω. Εγώ είχα στο μυαλό μου να κάνω αυτή την ερώτηση γιατί μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι κανείς δεν τον ρωτάει κανείς. Ρώτησα, απάντησε ο άνθρωπος εκτενώς με τον τρόπο που απάντησε και μπορεί ο καθένας να κρίνει και να αξιολογήσει την απάντηση του.

Απλά για να μην υπονοείται ότι υπάρχει ένα σύστημα ότι μεθοδευμένα ήρθε μετά την διακοπή της δίκης του Λιγνάδη και όλες αυτές τις βλακείες που ακούω. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω, αυτή ήταν η ροή. Δέχτηκε ο άνθρωπος να έρθει και δεν μου τέθηκε κανένας περιορισμός στο τι θα ρωτήσω” κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ