Δύσκολες ώρες για τον Κρατερό Κατσούλη – “Τώρα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα”

Δύσκολες ώρες περνά ο Κρατερός Κατσούλης, καθώς η μητέρα του βρίσκεται στο νοσοκομείο.  Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο από το νοσοκομείο “Σωτηρία” όπου νοσηλεύεται η μητέρα του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν νοσεί από κορονοϊό και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του σε όλο το προσωπικό του ιδρύματος.

“Καλησπέρα. Από μικρός όταν ήμουν, ένα από αυτά που μου έλεγε η μάνα μου ήταν σαν ευχή: “Αγόρι μου έξω από φυλακές και νοσοκομεία να είμαστε. Και όλα τα άλλα, παλεύονται”. Σωστό. Το πρώτο το κατάφερε, προφανώς. Το δεύτερο κουτσά-στραβά, μέχρι τώρα, το πάλεψε. Τώρα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Και με όλο αυτό θέλω απλώς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς, σε όλο το προσωπικό, σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρία. Εδώ νοσηλεύεται και η μανούλα. Όχι με covid, με την ευχή ότι όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ πολύ” αναφέρει στο βίντεο του ο Κρατερός Κατσούλης.

“Ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε καθημερινά για όλους μας και για τη μητέρα μου, εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρία ευγνώμων” έγραψε ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ