MasterChef: Η συγκίνηση για την αποχώρηση του Χριστόφορου, οι… “σαύρες” και η “απαίτηση” των χρηστών του Twitter

Δύσκολα ήταν τα πράγματα για τους «Κόκκινους» στο MasterChef αφού ηττήθηκαν στην πρώτη ομαδική δοκιμασία και έτσι ήταν δεδομένο ότι στο τέλος της διαδικασίας θα έπρεπε να αποχαιρετήσουν έναν συμπαίκτη τους.

Στην αρχή, έπρεπε να ψηφίσουν τους δύο παίκτες που θεωρούσαν ως τους πιο αδύναμους και να τους θέσουν ως υποψήφιους προς αποχώρηση. Από αυτήν τη διαδικασία εξαιρέθηκαν ο Νίκος Παπαϊωάννου και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, καθώς είχαν φορέσει τη λευκή ποδιά της ασυλίας καθώς και ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο οποίος πήρε την ευθύνη της ήττας ως αρχηγός της ομάδας και έθεσε τον εαυτό του ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μαζί με τον Γρηγόρη, υποψήφιοι ήταν o Βασίλης Βαλέχας και ο Χριστόφορος Κατσιάνας. Τελικά, αυτός που  δεν έπεισε με το γλυκό που ετοίμασε ήταν ο Χριστόφορος. Οι συμπαίκτες του συγκινήθηκαν τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι αποχωρεί ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε πως ήταν η πιο έντονη δεύτερη αποχώρηση σε όλα τα MasterChef μέχρι σήμερα.

O Χριστόφορος στο άκουσμα της απόφασης δεν έχασε το χιούμορ του και ο διάλογος που ακολούθησε ήταν απολαυστικός.

«Η ζωή συνεχίζεται κι όπως ξέρουμε ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», είπε κατά την αποχώρησή του. Ο Σωτήρη Κοντιζάς είπε ότι χαίρεται που δεν έχασε το χαμόγελό του, με τον Χριστόφορο να απαντά: «Σεφ το χαμόγελο δεν μπορεί να στο κόψει τίποτα, βγαίνει αυθόρμητα… Όταν βλέπω κι εσάς γιατί κι εσείς είστε ωραίες αύρες…».

«Ωραίες σαύρες;». «Ωραίες… αύρες. Το είπες λίγο γρήγορα… για αυτό», σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τους συμπαίκτες του από τον εξώστη να ξεσπούν σε γέλια.

Οι χρήστες του Twitter μάλλον εκνευρίστηκαν με την αποχώρησή του και “απαιτούν” να επιστρέψει στο Masterchef.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ