Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγκινητική εξομολόγηση για την δύσκολη περίοδο μετά την αποβολή της

Η Σίσσυ Χρηστίδου “άνοιξε” την καρδιά της κατά την διάρκεια της εκπομπής της. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε έπειτα από αποβολή που είχε, με αφορμή τα όσα είπε η Super Κική στην κάμερα του “Χαμογέλα και πάλι”.

«Εγώ την καταλαβαίνω γιατί έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση. Μια εγκυμοσύνη, που κι εγώ έχασα το μωρό, ήταν ήδη γνωστή γιατί ήμουν στον 5ο μήνα. Ήταν από τις πιο συγκινητικές περιόδους της ζωής μου. Εκείνη την περίοδο έκλαψα με πάρα πολλές γυναίκες αγκαλιά που δεν ήξερα.

Όταν ερχόμουν από τη Θεσσαλονίκη, γιατί στη Θεσσαλονίκη συνέβη, ήμουν στο αεροπλάνο, μόλις είχε συμβεί και ήμουν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, μόλις μπήκα στο αεροπλάνο κι έκατσα, γονάτισε μπροστά μου η αεροσυνοδός και άρχισε να κλαίει στην αγκαλιά μου και να κλαίω κι εγώ μαζί της. Τώρα το λέω και συγκινούμαι», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και εξήγησε η Σίσσυ Χρηστίδου: «Θέλω να πω ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά είναι πολύ σημαντικό να τη μοιράζεσαι τελικά. Αυτός ο πόνος, όταν μοιράζεται, σπάει και αντιμετωπίζεται πιο εύκολα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ