Άννα Βίσση: Η απάντηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Δέσποινα Βανδή

Η Άννα Βίσση μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”.

Όσον αφορά στην Δέσποινα Βανδή και την πιθανότητα να συνεργαστούν στο μέλλον η Άννα Βίσση ανέφερε: “Σχήμα δεν θα ήταν γιατί θα ήμασταν δύο. Θα δούμε. Προς το παρόν δεν έχουμε φτάσει εκεί” και συμπλήρωσε η γνωστή τραγουδίστρια για την μεταξύ τους σχέση: “Είμαστε πολύ καλά. Είμαστε φίλες. Τρέφουμε πολύ ωραία αισθήματα η μία για την άλλη. Δεν θα συμβεί αυτό ακόμα”.

Σχετικά με την σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Άννα Βίσση είπε: “Μην πάμε σε τόσο προσωπικά πράγματα. Δεν είναι ωραίο. Πείτε μου κάτι άλλο. Χαίρομαι με την ευτυχία των άλλων”.

Αναφορικά με τα σενάρια που την θέλουν να συμμετέχει στο J2US η τραγουδίστρια απάντησε: “Όχι. Αυτό δεν θα γίνει. Δεν έχω κάποιο σοβαρό λόγο. Δεν θα γίνει απλώς”.

Για τον Νίκο Καρβέλα και την έλευση του γιου του η Άννα Βίσση είπε: “Είναι μια χαρά όταν ένα παιδί έρχεται στη ζωή. Δεν μοιάζει στον Νίκο. Είναι πολύ μικρό ακόμα. Ξέρω το όνομα που θα πάρει ο γιος του αλλά δεν το λέω. Δεν θα είμαι η νονά του παιδιού και δεν ξέρω ποιος θα είναι”.

Η Άννα Βίσση είπε πως δεν θα συνεργαζόταν τηλεοπτικά με τον Νίκο Καρβέλα στην παρουσίαση κάποιας εκπομπής στην πρωινή ζώνη. “Δεν νομίζω πως ταιριάζει ούτε με την προσωπικότητα του ενός, ούτε με του άλλου. Χωρίς να υποτιμώ τίποτα. Δεν είναι η δουλειά μας. Είμαστε καλλιτέχνες”, ανέφερε η Άννα Βίσση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ