Ιωάννα Μπέλλα: Η απάντηση για τις αισθητικές επεμβάσεις

H πρώην Σταρ Ελλάς και διαγωνιζόμενη του GNTM, Ιωάννα Μπέλλα, απάντησε στην κριτική που δέχεται για την αλλαγή στην εμφάνισή της και τις αισθητικές επεμβάσεις.

Το μοντέλο μίλησε στο “Secret” της εφημερίδας, “Παραπολιτικά”, για τη νέα της ζωή στην Αμερική και την προσωπική της ζωή.

«Λόγω του κορονοϊού αναγκάστηκα να μείνω Ντουμπάι και τώρα που τα πράγματα είναι ανοιχτά μπόρεσα και είμαι στο L.A.», αναφέρει η Ιωάννα Μπέλλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Bella (@bella_ioanna)


«Είμαι μόνη μου, δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή μου. Και να σου πω την αλήθεια, είναι επιλογή μου, γιατί έχω αποφασίσει να κάνω focus στα επαγγελματικά, αφού θα ξεκινήσω και κάτι καινούργιο εκτός από το modelling και θέλω να βάλω όλη την ενέργειά μου εκεί» αποκάλυψε.

Η Ιωάννα Μπέλλα ρωτήθηκε για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει και τα σχόλια στα social media λέγοντας ότι «Θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Bella (@bella_ioanna)

Η Ιωάννα Μπέλλα… αγνώριστη στο Instagram – “Βροχή” τα αρνητικά σχόλια

Το μοντέλο είχε απαντήσει και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Τις τελευταίες μέρες παίρνω διάφορα μηνύματα ότι έχω αλλάξει εμφανισιακά, γιατί επεξεργάζομαι τόσο πολύ τις φωτογραφίες μου, γιατί βρίσκομαι στην Αμερική και άλλες πολλές ερωτήσεις… Θα σας πω ότι η ζωή είναι δικιά μου, θα κάνω ό,τι θέλω και όπως το θέλω και δεν αφορά κανέναν από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά φιλιά» έγραψε η Ιωάννα Μπέλλα.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από τη στιγμή που η Ιωάννα Μπέλλα στέφθηκε Σταρ Ελλάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ