Ιωάννα Μπέλλα: Επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην – Η επανασύνδεση και η μετακόμιση

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ

Ο έρωτάς τους αποδείχθηκε… πολύ σκληρός για να πεθάνει. Ο λόγος για τηνΙωάννα Μπέλλα και τον επιχειρηματία Γιάννη-Λεωνίδα Λεωνίδου, ο οποίος κατάγεται από την Κύπρο και δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στους τομείς της ναυτιλίας και των λίαρ τζετ. Η οικογένειά του είναι ευρέως γνωστή στους επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους της Μεγαλονήσου, γι’ αυτό τόσο ο ίδιος όσο και η πρώην Σταρ Ελλάς είχαν φροντίσει αρχικά η σχέση τους να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά την επανασύνδεση, η Ιωάννα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, αφού πλέον νιώθει πιο σίγουρη για τη σχέση της με τον γοητευτικό επιχειρηματία.

Αν και οι δυο τους ταξιδεύουν συχνά, με κύριους προορισμούς το Λονδίνο, το Παρίσι και το Ντουμπάι, η έδρα τους βρίσκεται στο Νησί της Αφροδίτης. Παράλληλα, η Ι. Μπέλλα αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα, ανοίγοντας τα φτερά της στον επιχειρηματικό τομέα, κάτι που αποτελούσε στόχο της από το ξεκίνημα της καριέρας της στο μόντελινγκ. Χωρίς να επιτρέπει να διαρρεύσουν ακόμη σχετικές λεπτομέρειες, η ίδια κάνει λόγο για κάτι μεγάλο και τολμηρό, το οποίο γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο project αφορά τη γυναικεία ομορφιά, ενώ η προετοιμασία του διήρκεσε έξι μήνες. Γάμος στην… πενταετία Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Ιωάννα φέρεται να λέει στο περιβάλλον της ότι είναι πάρα πολύ καλά, ενώ έχει αναζωπυρωθεί ο παλιός της έρωτας με τον Αγγλοκύπριο επιχειρηματία. «Οικογένεια όχι ακόμη. Και ο γάμος αργεί. Τα πλάνα μου είναι να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια πενταετία», φέρεται να σχολιάζει, όσον αφορά το μέλλον, η όμορφη Ιωάννα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ