Sin Boy: Στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκε – «Το κεφάλι του πονάει, ζαλίζεται», λέει η αδελφή του

Ο γνωστός τράπερ Sin Boy έπεσε θύμα άγριας επίθεσης πριν από λίγα εικοσιτετράωρα. Μάλιστα τη στιγμή της επίθεσης βρισκόταν σε ένα κομμωτήριο και έκανε live, με τους ακολούθους του να παρακολουθούν ζωντανά δύο άγνωστους άνδρες να τον χτυπούν.

Η αδελφή του Sin Boy, Έλενα Γκέκα, μίλησε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και αποκάλυψε ότι ο τράπερ βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ απάντησε και σε όσους ισχυρίζονται ότι η επίθεση αυτή ήταν στημένη.

«Τι να σου πρωτοπώ τώρα. Σκέφτομαι τον αδελφό μου που έφαγε ξύλο. Πήγαμε στο νοσοκομείο γιατί φοβόμουν μην είχε κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι. Είναι μέσα στο νοσοκομείο, είναι η μητέρα μου τώρα εκεί μαζί του. Το κεφάλι του πονάει, ζαλίζεται. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα», ανέφερε αρχικά η αδελφή του καλλιτέχνη.

«Πήγε να του ρίξει το σκαμπό στο κεφάλι»

Στη συνέχεια η Έλενα Γκέκα περιέγραψε: «Ήταν το live του στο TikTok, εγώ ήμουν πίσω στην αυλή. Ξαφνικά ακούσαμε μεγάλους θορύβους, σαν πράγματα να πέφτουν, να χτυπιούνται. Λέει η φίλη μου τον χτυπάνε, μου λέει έλα και μπαίνω εγώ μέσα και ήταν δύο μαντραχαλάδες, είχανε full face. Πήγανε κατευθείαν για αυτόν και κατευθείαν με γροθιά. Έπεσε κάτω και του ρίχνανε και κλωτσιές. Ήταν και ένας με ένα σκαμπό στο χέρι και πήγε να του ρίξει το σκαμπό στο κεφάλι».

«Ήταν χάλια, το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο, ήταν πεσμένος κάτω. Σηκώθηκε ζαλισμένος και τον κάτσανε μετά τα κορίτσια. Του φέραμε νερό, προσπάθησα κι εγώ να τον βοηθήσω, πήγαμε και σε φαρμακείο, ότι μας δώσανε. Τρέξαν αυτοί, βγήκαν έξω και άρχισαν να τρέχουν», συνέχισε.

Τέλος, η αδελφή του Sin Boy ξεκαθάρισε: «Πάντα κάνει live στο TikTok και έτυχε να κάνει και εκείνη την στιγμή. Άμα το δεις δηλαδή έχει μια γερή φάπα, μόνο ψεύτικη δεν είναι. Ο αδελφός μου εκείνη την στιγμή είχε στα μαλλιά του ντεκαπάζ, βαφές. Του ρίχνουν μια σφαλιάρα και πετάγεται όλη η ντεκαπάζ παντού στο πρόσωπό του. Φοβήθηκε μην πάθουν κάτι τα μάτια του, μην καεί και γιατί έχει και μυωπία και αστιγματισμό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ