Σιλβέστερ Σταλόνε: Δημοσιεύει τρυφερές φωτογραφίες με τη γυναίκα του ενώ χωρίζουν

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει ο Σιλβέστερ Σταλόνε καθώς δημοσίευσε φωτογραφίες με την σύζυγό του ενώ εκείνη έχει κάνει αίτηση διαζυγίου.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει και μάλιστα όχι βελούδινα μιας και η Φλάβιν δεν ήθελε να έχει σχέσεις με τον πατέρα των παιδιών της, ενώ διεκδικούσε και το μεγαλύτερο μερίδιο της περιουσίας τους.

Γενικότερα τα ξένα μέσα έκαναν λόγο για μεγάλη κρίση στη σχέση του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού εδώ και καιρό με την Φλάβιν να τον κατηγορεί μάλιστα και για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων.

Μέσα σε όλα αυτά, η τελευταία ανάρτηση του Χολιγουντιανού σταρ ήρθε για να προκαλέσει σύγχυση στο κοινό του. Πριν από λίγες ώρες ο Σταλόνε δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες του με τη Τζένιφερ Φλάβιν και μάλιστα στο ένα από τα δύο στιγμιότυπα εμφανίζονται οι δυο τους πιασμένοι χέρι – χέρι.

Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ο Σταλόνε, η Φλάβιν, αλλά και οι τρεις κόρες τους. Πρόκειται για μία οικογενειακή φωτογραφία από το παρελθόν, όταν εκείνες ήταν ακόμη μικρές. Στη λεζάντα της δημοσίευσης, ο Σιλβέστερ Σταλόνε έγραψε: «Υπέροχα».

Η ανάρτηση του Σταλόνε

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ