Χωρίζουν Σταλόνε και Φλάβιν—Ο Σιλβέστερ δεν είχε ιδέα για την αίτηση διαζυγίου

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε λέγεται ότι έπεσε από το σύννεφα από την αίτηση διαζυγίου της συζύγου του, Τζένιφερ Φλάβιν στις 19 Αυγούστου, καθώς φίλοι του πρώην – πλέον- ζευγαριού, είπαν στο Page Six πως έδειχναν «τόσο ευτυχισμένοι» μαζί πριν από εβδομάδες.

Ο σταρ του “Rambo” είναι στα γυρίσματα για την επερχόμενη σειρά του Paramount Plus “Tulsa King” στην Οκλαχόμα Σίτι και φίλοι περιέγραψαν ότι η επί 25 χρόνια σύζυγός του ήταν συνεχώς στο πλευρό του στα γυρίσματα.

Ο Sly βρισκόταν στην Οκλαχόμα όταν κατατέθηκαν τα έγγραφα στις 18 Αυγούστου και οι πηγές είπαν ότι σοκαρίστηκε όταν έμαθε τα νέα.

«Δεν θα μπορούσατε να σκεφτείτε ένα πιο ωραίο ζευγάρι… τον επισκέπτεται στην Οκλαχόμα, όπου κάνει γυρίσματα. Ακουγόταν ότι όλα ήταν υπέροχα. Δεν έχω ιδέα τι συνέβη», είπε μια πηγή στο Page Six.

Στην αίτηση διαζυγίου της, που κατατέθηκε στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, όπου το ζευγάρι έχει σπίτι, η Φλάβιν, 54 ετών, ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της «έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση και/ή σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων» — και απαίτησε να απαγορεύεται η πώληση ή η μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων από τον Σταλόνε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαζυγίου.


Αλλά μια πηγή που γνωρίζει την υπόθεση είπε: «Είναι τόσο γελοίο, δεν έχω ιδέα γιατί οι δικηγόροι της Jennifer το έθεσαν αυτό στην αίτηση διαζυγίου, είναι απλώς ένα καθαρό ψέμα. Ο Sly δεν έχει πουλήσει όσο ένα μπλουζάκι!».

Ένας εκπρόσωπος του Σταλόνε έδωσε στο Page Six μια δήλωση εκ μέρους του: «Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα».

Σύμφωνα με έναν φίλο, «η πρόθεση του Σιλβέστερ ήταν να λύσει τα προβλήματα με την Τζένιφερ. Τώρα δεν ξέρω [τι θα συμβεί] γιατί αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τα πάντα».

Το TMZ, εν τω μεταξύ, ανέφερε ότι το ζευγάρι χώρισε έπειτα από έναν μεγάλο καβγά για έναν σκύλο.

Ο Σταλόνε, 76 ετών, λέγεται ότι ήθελε ένα νέο ροτβάιλερ ως «προστασία για την οικογένειά του», αλλά η Φλάβιν φέρεται ότι δεν ήθελε να προσθέσει άλλο κατοικίδιο στην οικογένειά τους. Αυτό φέρεται να οδήγησε σε «ένα εξαιρετικά έντονο καβγά που έφερε άλλα ζητήματα» στον γάμο τους, αν και αυτά τα ζητήματα φέρεται ότι δεν θεωρήθηκαν ως πράγματα που δεν μπορούσαν να επιλύσουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ