Σελένα Γκόμεζ: Πυροδότησε τις φήμες που την θέλουν να βγαίνει με φίλο και συνεργάτη του Τζάστιν Μπίμπερ

Σε νέα σχέση φαίνεται πως είναι η Σελένα Γκόμεζ. Η διάσημη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε, φαινομενικά, ότι βγαίνει με τον παραγωγό Μπένι Μπλάνκο, φίλο και συνεργάτη του πρώην της Τζάστιν Μπίμπερ, εδώ και έξι μήνες μέσα από μια σειρά από σχόλια που έκανε στο Instagram την Πέμπτη (7/12).

Αρχικά η Γκόμεζ σχολίασε κάτω από μια ανάρτηση του Instagram λογαριασμού “Popfaction” που έγραφε: «Η Σελένα Γκόμεζ φαινομενικά επιβεβαιώνει ότι είναι σε σχέση». Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έγραψε κάτω από την ανάρτηση: «Γεγονότα». Επίσης πάτησε like σε post του ίδιου λογαριασμού που αναφέρει ότι: «Η Σελένα Γκόμεζ φημολογείται ότι βγαίνει με τον παραγωγό Μπένι Μπλάνκο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jhope 💜 (@popfactions)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jhope 💜 (@popfactions)

Αλλά η 31 ετών σταρ δεν έμεινε εκεί. Σύμφωνα με το Page Six διάφοροι θαυμαστές εντόπισαν σχόλια που έκανε στο Instagram η Γκόμεζ και στα οποία υπερασπίζεται την υποτιθέμενη νέα της σχέση, αν και ορισμένοι σκέφτηκαν ότι ενδεχομένως ο λογαριασμός της τραγουδίστριας να έχει χακαριστεί λόγω της ασυνήθιστης δραστηριότητάς του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

Σ’ ένα από τα σχόλια που έκανε, η σταρ δηλώνει ότι ο Μπλάνκο είναι τα πάντα για εκείνη, ενώ σε ένα άλλο, ισχυρίστηκε ότι είναι «το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ». Σ’ ένα τρίτο σχόλιο η Γκόμεζ αναφέρει ότι ο παραγωγός «Είναι ο καλύτερος από οποιονδήποτε έχω υπάρξει μαζί. Γεγονότα».

«Μου φέρθηκε καλύτερα από κάθε άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη», έγραψε σε ένα τέταρτο μήνυμα προς τους επικριτές της. Στη συνέχεια η τραγουδίστρια κοινοποίησε μία φωτογραφία σε story στο Instagram προφίλ της, στο οποίο απεικονίζεται στην αγκαλιά ενός άνδρα, χωρίς όμως να μπορεί κανείς να διακρίνει αν αυτός είναι ο παραγωγός.

Σελένα Γκόμεζ
Πηγή: Instagram/selenagomez

Οι δυο τους συνεργάστηκαν το 2021 για το τραγούδι της Σελένα Γκόμεζ «I Can’t Get Enough». Από τότε φαίνεται πως η τραγουδίστρια και ο παραγωγός διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Χαρακτηριστικό είναι πως η μητέρα της τραγουδίστριας ακολουθεί τον παραγωγό στο Instagram, ενώ ο Μπλάνκο είχε δώσει το παρών στο πάρτι γενεθλίων της Γκόμεζ τον Ιούλιο.

Σελένα Γκόμεζ
Πηγή: Instagram/selenagomez

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ