Σε πελάγη ευτυχίας ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – «Η αναμονή του γιου μου με κάνει να χαμογελάω»

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ φαίνεται πως είναι Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα και δεν βλέπει την ώρα που θα σφίξει στην αγκαλιά του, τον καρπό του έρωτα του με την Ιωάννα Τούνη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Το βράδυ της Παρασκευής, 23 Σεπτεμβρίου 2022, ο παρουσιαστής, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια καλοκαιρινή του φωτογραφία, την οποία και συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα σχετικά με τον ερχομό του παιδιού του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανάρτησε μια εικόνα του με μαγιό, δίπλα από πισίνα και στην λεζάντα του ποστ του αποκάλυψε πως αντιδράει καθημερινά, ενώ περιμένει να γεννηθεί ο γιος του.

«Ίσως το καλύτερο καλοκαίρι για μένα, μπορεί να μην έκανα διακοπές πολλές. Αλλά η αναμονή του γιου μου με κάνει να χαμογελάω κάθε μέρα!», έγραψε στην δημοσίευση του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ