Σε αντίθετες τροχιές Κέιτ και Μέγκαν – ΦΩΤΟ

Τη συνειδητοποίηση ότι βρίσκεται σε αντίθετη τροχιά με τη μέλλουσα βασίλισσα Κέιτ Μίντλετον έχει κάνει η Μέγκαν Μαρκλ και θεωρεί αυτήν την κατάσταση πρόκληση, σύμφωνα με βασιλική πηγή που επικαλείται η Daily Mail.

Φίλος της Δούκισσας ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν δεν ταιριάζει στο καλούπι του ρόλου της, ενώ η Κέιτ είχε επιλεγεί για τον ρόλο της ως συζύγου του μέλλοντα βασιλιά της Μ. Βρετανίας και της Κοινοπολιτείας.

Σύμφωνα με τον φίλο της, η Μέγκαν ήταν μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα όταν μπήκε στη βασιλική οικογένεια ενώ η Κέιτ ήταν μια νεαρή φοιτήτρια όταν συνάντησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους.

Προστίθεται ακόμη ότι οι δύο γυναίκες είναι αφοσιωμένες στη δική τους οικογένεια από το να ανταγωνίζονται η μία την άλλη. Ο φίλος της Μέγκαν τόνισε στο περιοδικό People ότι “η Μέγκαν γνωρίζει πολύ καλά ότι η Κέιτ θα γίνει βασίλισσα και οι ρόλοι τους είναι ξεκάθαροι. Η Μέγκαν δεν ταιριάζει στο καλούπι αυτό ενώ η Κέιτ φτιάχτηκε για αυτόν τον ρόλο. Αυτό που αποτελεί πρόκληση είναι όταν τίθενται αντιμέτωπες. Είναι κάτι που αποτελεί πρόκληση και για τις δύο. Η Μέγκαν έχει τη ζωή της και η Κέιτ τη δική της”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ