Μία μαμά όπως όλες οι άλλες η Κέιτ Μίντλετον – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μόνος του εμφανίστηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση σχετικά με τα προβλήματα στη φροντίδα παιδιών ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αν και στο πρόγραμμα περιλαμβανόταν και η Δούκισσα του Κέμπριτζ. Αμέσως υπήρξε έντονη φημολογία για την αιτία που ανάγκασε την Κέιτ Μίντλετον να χάσει την τελετή απονομής βραβείων όταν η ίδια είναι τόσο τυπική σε όλες τις πριγκιπικές υποχρεώσεις της.

Τελικά όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι των Κέμπριτζ έμεινε χωρίς νταντά και έτσι η Κέιτ αναγκάστηκε να μείνει σπίτι και να φροντίσει τα τρία παιδιά της.

Όπως έγινε γνωστό, ένα από παιδιά δεν αισθανόταν καλά και η Κέιτ πίστεψε ότι έπρεπε να μείνει κοντά του, αν και δεν δόθηκε επίσημη εξήγηση.

Λίγες ώρες πριν από την τελετή, το ζευγάρι είχε διεξάγει ιδιωτική δεξίωση στο Παλάτι του Κένσιγκτον και έδειχνε ότι είχε καλή διάθεση. Η νταντά των παιδιών είναι η Μαρία Μποράγιο που ανήκει στην υπηρεσία του πριγκιπικού ζεύγους από τότε που ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν οκτώ μηνών.

Έχει εκπαιδευθεί στο επιφανές Κολέγιο Νόρλαντ και ζει στο Παλάτι του Κένσιγκτον με την οικογένεια. Αλλά είχε ήδη δική της υποχρέωση και δεν ήταν δυνατό να φροντίσει εκείνη τα παιδιά.

Έτσι, η Κέιτ απέδειξε ότι πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα είναι μητέρα. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμφανίστηκε μόνος του στην εκδήλωση.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ