Σάνον Ντόχερτι: Θα συνεχίσω να μάχομαι για τη ζωή μου

Η Σάνον Ντόχερτι που δίνει εδώ και χρόνια τη δική της μάχη με τον καρκίνο, υποσχέθηκε στους θαυμαστές της ότι θα συνεχίσει να μάχεται για να κρατηθεί στη ζωή.

Μιλώντας στην εκπομπή “Good Morning America” η Σάνον Ντόχερτι που τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε ως Μπρέντα στα “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”, μίλησε για την κατάσταση της υγείας της και τόνισε ότι δεν ήθελε να ζει τη ζωή της σαν να σβήνει πράγματα από τη λίστα της λες και τελειώνει ο χρόνος της.

Σάνον Ντόχερτι GMA

“Ποτέ δεν ήθελα να λειτουργώ σαν να πεθαίνω, σαν να σβήνω πράγματα από τη λίστα μου, επειδή θα συνεχίσω να δίνω μάχη για τη ζωή μου” τόνισε η 50χρονη ηθοποιός και σημείωσε ότι περνά χρόνο με φίλους και την οικογένειά της, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται.

“Πολλοί άνθρωποι που έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο στο στάδιο 4, τους ξεγράφουμε. Εικάζουμε ότι δεν μπορούν να εργαστούν ή δεν έχουν όλες τις ικανότητές τους. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια” ξεκαθάρισε και επεσήμανε: “Πιστεύω πως η δουλειά πάντα με γέμιζε, αλλά κατά έναν τρόπο πλέον με γεμίζει ακόμη περισσότερο”.

Να σημειωθεί πως η Ντόχερτι είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού το 2015, ενώ για πέντε χρόνια έδειχνε πως είχε ξεπεράσει το πρόβλημα.

Σάνον Ντόχερτι καρκίνος

Ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2020, πάλι σε τηλεοπτική της εμφάνιση στο GMA, επιβεβαίωσε ότι ο καρκίνος επέστρεψε: “Θα μαθευτεί σε λίγες ημέρες ή σε καμιά εβδομάδα ότι πλέον είμαι στο στάδιο 4, ο καρκίνος επέστρεψε και γι’ αυτό είμαι εδώ. Είναι πικρό το ποτήρι αυτό για πολλούς λόγους. Είμαι τρομοκρατημένη. Φοβάμαι αρκετά”.

Ο καρκίνος σε στάδιο 4 σημαίνει ότι έχει κάνει μετάσταση σε άλλα μέρη του σώματος.

Τον Οκτώβριο του 2020, η Σάνον Ντόχερτι είχε πει στο Entertainment Tonight ότι ήταν ο σκύλος της Μπόουι που ανίχνευσε την ασθένειά της, με το γερμανικό ποιμενικό να μυρίζει επανειλημμένα την περιοχή όπου αργότερα εντοπίστηκε ο όγκος.

“Όταν επέστρεψα από το χειρουργείο, η Μπόουι είχε εντοπίσει ξανά το σημείο σωστά. Όταν έκανα την πρώτη μου χημειοθεραπεία, μύριζε όλο μου το σώμα ξανά και ξανά. Ήταν πολύ προστατευτική πάντα, αλλά τώρα έχει γίνει υπερπροστατευτική. Είναι δύσκολο να με πλησιάσει κάποιος όταν εκείνη είναι κοντά” είχε πει η ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ