Ρούλα Κορομηλά: Η οργισμένη ανάρτηση για την 29χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση ότι 29χρονη μητέρα φέρεται να πέταξε το παιδί της, ηλικίας 11 μηνών, στον ποταμό Αλιάκμονα στη Βέροια. Το τραγικό περιστατικό σχολίασε η Ρούλα Κορομηλά, κάνοντας μια οργισμένη ανάρτηση στο Twitter.

Βέροια: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που βρήκε νεκρό το βρέφος – «Επέπλεε στο νερό μπρούμυτα, είχε σημάδια»

«Τόσες γυναίκες βασανίζονται χρόνια και λαχταράνε να αποκτήσουν ένα παιδί και άλλες τα πετάνε στον Αλιάκμονα. Θλίψη!» έγραψε η παρουσιάστρια του MEGA.

Η 29χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και πρόκειται να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ η υπεράσπισή της πιθανόν να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Η ίδια, μιλώντας μέσα από τα κρατητήρια, αρνείται ότι δολοφόνησε την κόρη της. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, το παιδί ξέφυγε της προσοχής της, μπουσούλησε και έπεσε μόνο του στο ποτάμι. Όπως λέει, δεν μπορούσε να πέσει στο νερό για να την βγάλει.

Ρούλα Κορομηλά: Η εξομολόγηση για τις εξωσωματικές

Η παρουσιάστρια στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2019 στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου είχε μιλήσει για την προσπάθειά της να βιώσει το θείο δώρο της μητρότητας.

«Έχω κάνει παύσεις από την τηλεόραση, όταν ήμουν στο pick της επιτυχίας και της καριέρας μου γιατί ήθελα να κάνω παιδί. Σταμάτησα για 1,5 με 2 χρόνια. Έμεινα στην Ελλάδα, έκανα περίπου δέκα εξωσωματικές, μετά πήγα και στο εξωτερικό να κάνω εξωσωματικές, γιατί είχα τον διακαή πόθο και την επιθυμία από μικρό κοριτσάκι ακόμα, να γίνω μαμά. Σταμάτησα την τηλεόραση και αφοσιώθηκα σε αυτό, στο να προσπαθήσω να καταφέρω να κάνω ένα παιδί» είχε αναφέρει η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε «λυγίσει» όταν αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να υιοθετήσει ένα παιδί. «Προσπάθησα δύο φορές να υιοθετήσω και δεν τα κατάφερα. Μετά τις ατυχίες των εξωσωματικών, προσπάθησα να υιοθετήσω. Συγκεκριμένα υπήρχε μια οικογένεια που η μητέρα δεν ήθελε τα παιδιά, της είχαμε νοικιάσει σπίτι, φροντίζαμε τα παιδιά. Ξαφνικά ενώ στηρίζαμε τα παιδιά, τα πήρε και εξαφανίστηκε. Την ψάχναμε και δεν την βρήκαμε. Και τελευταία… τώρα που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια ορφανά. Πάντα φροντίζω παιδιά. Γνώρισα ένα παιδάκι περίπου 16 μηνών, σε ένα ίδρυμα. Επί οκτώ μήνες φρόντιζα το μωρό. Με την έγκριση του ιδρύματος το πήρα και το Πάσχα στο σπίτι. Το παιδί δεν είχε όνομα, του έδωσα του μπαμπά μου το όνομα. Έκανα όλες τις διαδικασίες για να το υιοθετήσω, αλλά δυστυχώς αυτό το θέμα της υιοθεσίας πρέπει να το δούμε πιο σοβαρά και το κράτος. Υπήρξε το θέμα της ηλικίας, ότι μετά από κάποια ηλικία δεν μπορείς να υιοθετήσεις παιδί 16-18 μηνών. Με πόνεσε πολύ αυτή η ιστορία γιατί ήμουν πολύ καιρό μαζί του».

«Είναι ένα θέμα που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν κατάφερα να υιοθετήσω αυτό το παιδί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλα. Φαντάζομαι ότι στην ίδια θέση είναι πολλές οικογένειες» είχε πει.

«Έζησα μια δραματική εμπειρία, δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Το παιδί το υιοθέτησε μια άλλη οικογένεια, ζήτησα να το βαπτίσω για να έχω μια επαφή. Και ενώ είχαμε συμφωνήσει να το βαπτίσω, καταλαβαίνω την καινούργια οικογένεια που το πήρε, δεν ξέρω πού βρίσκεται αυτό το παιδί. Έχω μια ελπίδα, ότι αν με χρειαστεί αυτό το παιδί, εγώ θα είμαι κοντά του. Όπως και για το προηγούμενο παιδί που έχασα», είχε τονίσει.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ