Ρούλα Κορομηλά για Γιώργο Νταλάρα: Παιδιά, ψυχραιμία, σε λίγο θα μας πείτε σιγά τον τραγουδιστή

Την έντονη αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα προκάλεσαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για τους συναδέλφους του που επιλέγουν να συμμετάσχουν σε διαφημίσεις.

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια για το θέμα και η Ρούλα Κορομηλά.

«Ελάτε παιδιά ψυχραιμία. Σε λίγο θα μας πείτε: Σιγά καλέ ποιος είναι ο Νταλάρας; Σιγά τον τραγουδιστή. Ικανούς σας έχω … Να μάθουμε να ακούμ,ε μας αρέσει η όχι, και να σεβόμαστε καλά μου παιδιά τις απόψεις όλων και ειδικότερα όσων έγραψαν και γράφουν ιστορία… Την αγάπη μου” έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Γιώργος Νταλάρας: Ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων – «Αυτό που κάνετε στερείται αρχών»

Το απόγευμα της Παρασκευής (19/1) ο Γιώργος Νταλάρας βρέθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, όπου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου, σε ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη. Κάμερες και δημοσιογράφοι είχαν συγκεντρωθεί έξω, περιμένοντας τον τραγουδιστή.

«Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Τσιτσάνη; Τι ξέρετε για τον Τσιτσάνη εσείς; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας; Αν θέλετε κάτι για τον Τσιτσάνη, ευχαρίστως. Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως και εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια είπε: «Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για σας, καθέναν σας προσωπικά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε; Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή αγόρι μου, δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου θα ντραπείς.

Δεν το κάνουν αυτό, στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Και εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις. Νομίζεις πως κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνετε το οτιδήποτε, όποτε σας τύχει».

«Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, ήθος και αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου να ψαχτείτε. Εγώ δεν έκανα τίποτα, εγώ είμαι αυτό που είμαι. Από το 1969 μέχρι σήμερα είμαι ο ίδιος και θα το λέω πάντα», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ