Ρίκα Διαλυνά για Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είμαι βέβαιη ότι θα επανέλθει, αγαπάει τη ζωή

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, όπως έχει γίνει γνωστό, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την ηθοποιό και τραγουδίστρια.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα νεότερα για την υγεία της – Οι στίχοι που σιγοτραγούδησε στην αγκαλιά του συντρόφου της

«Ίσως είμαι μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές της. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν έχει ηλικία, έχει μόνο διάθεση. Κάνει ό,τι αισθάνεται και δεν θα μεγαλώσει ποτέ. Είναι χαρά Θεού. Δεν το έπαιξε μπεμπέκα, ούτε μικρή, γιατί απλά είναι ο χαρακτήρας της και αυτό την κάνει σπουδαία. Η Ζωζώ είναι διαχρονική, γι’ αυτό την αγαπάει όλος ο κόσμος», είπε η Ρίκα Διαλυνά στην εφημερίδα.

Ακόμα, ανέφερε: «Κάποια στιγμή όταν την είδα στην τηλεόραση πρόσεξα πως είχε λίγο παχύνει, σε σχέση βέβαια με το πόσο αδύνατη είναι. Νομίζω κατόπιν αυτού ότι επιχείρησε να κάνει σκληρή δίαιτα, χωρίς να εμπιστευτεί κάποιον γιατρό και αυτό αδυνάτισε τον οργανισμό της!».

«Κάτι τέτοιο συμβαίνει σε πολλούς. Και εγώ είμαι πάρα πολύ λεπτή και δεν τρώω και με μαλώνει συνεχώς η κόρη μου. Πολύ περισσότερο μετά από αυτό που συνέβη στη Ζωζώ», πρόσθεσε.

«Ξαφνιάστηκα, λοιπόν, που πήρε λίγο βάρος, γιατί ξέρω ότι φροντίζει τον εαυτό της και γυμνάζεται. Είναι στρατιώτης. Δεν σας κρύβω ότι θορυβήθηκα με την εισαγωγή της στο νοσοκομείο. Είμαι βέβαιη ότι θα επανέλθει. Η Ζωζώ είναι σπουδαία, αγαπάει τη ζωή και γι’ αυτό έχει πολλά ακόμα χρόνια μπροστά της», σημείωσε η Ρίκα Διαλυνά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ